召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
其實有D真係自己報名, 新品pop-up store, 通常有預售
我有時都會join因為可以買新出既限量化妝品, set裝又可以提早買左先

好似之前chanel coco cafe o個類咁, 網上報名就去得
去到見到人人都影相打卡, 睇落咪好似event咁囉
宜家d人覺得做kol型嘛,我信實有人係只係想入去影張相然後扮有人邀請
會唔會諗多左
油膩絲講嗰啲係會員報名去攞下sample睇下新品咁
但係有好多mk妹係喺一啲micro influencers嘅平台報名參加
有啲品牌會掉啲job上去呢啲platform然後每個人俾少少錢 (幾十至幾百
等人報名去影相 po相 落tag
成日見到ig啲人攞住支維他奶 繽紛樂嗰啲
隨時婚後都keep住影
其實佢個口係咪合唔撚埋 張張相都擘大個嘴搵野擔咁想點樣

咁呢2樣野係2種事黎喎
啲brand真係做cheap自己
平時派俾啲kol已經派到件嘢冇哂價值
仲請啲mk妹去 有時仲派埋俾佢地
之前mac嗰支嘢真係好深印象...
SPOON 真係好小氣 話佢抄PKJENN係事實點知比佢秒Block
mmm同peppa pig一樣淨係得一邊樣
過期老泥妹都唔期望佢有腦啦
一味話要瘦 瘦到冇波冇籮塊面又岩蠶
又唔做運動
大肚咪十個月 生完大把時間減啦
屌 笑死
屌佢係咪痴撚線
大肚都顧住要限自己重幾多
根本就唔撚愛自己個b
屌你老泥m 我真係替你個b慘 生出黎淨係為左cool實呀偽生
有你呢啲老母真係喊三聲
係我中文太差定佢鳩up到我睇唔明
乜野係前後多餘?
檢舉哂佢地先
笑撚死

佢真人性格真心勁差
成日老屈d仔送名牌比佢 態度仲要係唔好
其實佢咁既樣 d有錢仔都同佢一齊
真係比出面d雞 好過比佢啦
兩樣都有講呀

佢著住對鞋踩人張床
yaki wong好似同條仔散咗
歐遊完
次次歐遊完都散
洋腸

琴晚見佢懶好人咁係ig story話發現咗個理財app推介俾人 話好正
屌那星 原來又係廣告
都唔知用佢條link download佢有無佣收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞