召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike

羅湖A貨咁,毫無氣質
大陸蹲
準備
Dyson 都周圍派
宜家做個垃圾冇營養既收收到一車車名牌
幾時送層樓比佢地呀dllm
雖然阿sa搞到好哩hea,但起碼人地拍左幾啲片出ig post
仲要「示範」埋點用 (但好似搞wor左
但一個明星都拍片咁有誠意
班beggar呢? 一個ig story一句thanks咋!
其實本身係啲明星先會收錢出post
一做代言就冇得提其他牌子

但班youtuber 拍片先應該係佢地工作
如果送產品比佢地可能加啲錢係拍片都算
宜家咁送法 又比錢佢地出ig post
咁咪唔拍片囉
原本班全職youtuber 出片仲少過佢地返工返學嗰時
人地外國真係當職業黎做
呢班人吃喝玩樂就算
成日話剪片拍片好辛苦 大佬你份工黎架

香港紅嗰班啲行為仲衰撚過大陸紅嗰啲
覺得香港真係冇撚得救 咩鳩都衰撚過人
到底仲有咩Brand係係香港買得落手
Lush啲野其實幾好用
但見佢一車車送真係好on9
仲要幫佢地諗埋caption
大撚牌過啲明星
勁似淘寶衫鋪啲model相
老泥m
人地啲model都唔會咁樣擺pose啦
我覺得個pose冇問題
但唔會係攞住個蛋糕
其實有好多youtuber 已經拍片拍到好疏 唔係keep住好有noise 例如eli icu beth 但係收禮物出event完全無停過

而家香港已經進步到 只要一開始狂拍 拍到紅左 之後可以一直食老本 拍唔拍都無人理 轉食ig條水 照樣袋袋平安 個個都係行緊呢條路 連後期啲先彈起既chinchin都係咁

紅左就減哂產 紅左就突然忙到只有時間拍廣告片
仲要明明勁多人一開始拍仲要番工番學
到依家辭哂職 畢哂業 日日9fingfing 都話忙到冇時間拍片剪片
屌 dyson都派 痴撚線
咩撚野都送
可以完全唔使係香港買野

炒車炒到。。。
。。。認唔到係邊個
icu話自己係自僱人士 又話遲d可能會加入間公司
留名等睇
佢嗰種驕傲自大 懶係lifestyle既臭串樣睇到我好燥
認同
再講佢啲bath bomb,見班垃圾個個打ig caption話用料天然、愛護環境乜乜柒柒咁。但班垃圾咪又係起酒店或者屋企開一大缸水去融個bath bomb 就係為咗影果下九彩齊放,再收廣告費,然後日日起到嘥水
用料幾天然、掂sell愛護環境,咪又係俾班垃圾浪費抵翻條數
利申:唔係環保撚,但真係睇唔過眼
老泥m真係痴撚線
佢個post連個product都見唔到
淨係同塊板影相就當出廣告
話拍左片佢整出黎咪又係落重effect乜都睇唔到
屌佢幾時收皮
Erm...who

琴晚曾樂彤又順利成為眾人嘅廁所位
其實佢應該見到 佢一出場啲人去廁所大動作到
唔去廁所嘅就橋晒手冇表情坐喺度
所以佢越唱越細聲 越唱越虛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞