召喚痴線西(26)

1001 回覆
91 Like 11 Dislike
佢啲光真係較得勁白 睇西咩
嚇到痴線邊撚個
痴線西真係好撚正
真係好鐘意
呢條倫敦金雞比人爆完大鑊冇得撈倫敦金 開始想係youtube呃飯食 希望痴線西唔好比佢得逞

我冇惡意架
只係冇睇開佢啲野 佢個post都話係屈臣見到
唔想比人覺得亂鳩屌
所以我都講係懷疑同懷疑點咋
條片拍到咁撚樣仲想呃飯食
應該唔係open to public
因為係出新品之前
佢係出20週年個眼影前就去左
係發售日前幾日就出post提人去sasa買
懷疑係主力產品會比樣佢地
之後offer 佢地有個額免費揀products/有好低折扣比佢地
佢話佢買左幾樣喎

我知有啲event 係會offer 個limit去揀產品
揀完返去post相
咁就又有錢又有主打貨同心水貨比佢地班人
唔知kate呢個係點
但頭先一睇 #katenew2017aw
勁多所謂influencer
見到個得連一千followers 都冇

C9
咁用le 煲本身都唔係一個問題嚟
係蝦乾條煩西日日吹奏晒煲搞到個牌子嘅形象低質晒姐

利申:屋企有個但只限拎嚟炆嘢,唔會煮個麵都用囉
最搞笑係 佢成日想扮到好知性好有品味
知性又有品味既女人有幾多個要咁儲齊一套煲
佢個邏輯是咪全身名牌=有taste
最嘔心係蝦乾成日提高自己扮嘅牌子 e.g lc煲
但係自己無買/淘寶嘅就踩 e.g 淨色床單明明muji/ikea好多 但係佢硬係要話淘寶嗰啲好
要突顯自己有品味識揀淘寶嘢 有知性美
但係呢條email都唔係咩好人
我屋企果個都係淨係用黎炆野
平時好少用, 因為覺得好重
我有follow開佢
成日睇睇d po都覺得好燒
但好彩我忍到手, 冇跟佢買過野
而家諗返, 真係好難分佢邊d係自購邊d係廣告
根本直頭想呢班人消失
我覺得冇上開連登唔係理由 呃鳩人係真分享其實係個人道德行為嘅問題, 係不誠實係欺騙, 我諗唔洗上連登都知點做先對得住自己良心/唔可以咁立心不良呱
同埋收到試用利申返其實好基本啫
如果誠實啲講話係試用/係廣告其實成件事就好好多
Pb 回應左 覺得有d 扮野
冇上連登就大條道理唔知要利申
佢係特登唔利申喎 有啲仲講得好忍悔 好似自己買咁
有心隱瞞就即係佢知應該要做而唔做啦
個個begger都話會利申架啦 扮9晒野
隱瞞咗咁耐
幾句就輕輕帶過
一樣咁厚臉皮 一樣咁無賴
begger無誤

已unfo
其實有邊個睇完呢啲begged swatch/review去買嘢?
我就單純睇多,就算買都唔會幫襯本地store
上selfridges or 其他代購買都唔會幫襯啲白鴿眼西口西面BA同助養班begger
即刻澄清喎
但兩個鐘前post 已經200個like
似買like 喎

我都係 實物鋪都好少幫襯
唔想幫手交租 成個市場都唔健康
廣告唔健康 租唔健康 我唔會助長
支持下網上 發展下網上購買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞