又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
1060 144 接近萬五
amazon gl504 都買到
想買, 點運到香港?

舊年black friday asus S410 promotion 平2700蚊港紙
Msi 香港保唔保?
聖誔會唔會仲平
邊部
原來可以直接運到香港,謝謝
我就唔急用
慢慢等吓 睇下幾時個價啱心水
https://www.lenovo.com/hk/zf/laptops/thinkpad/thinkpad-e-series/ThinkPad-E485/p/22TP2TEE485

岩岩上網睇到的, 睇下有無amd fans岩
3600$就2核ryzen amd, vega 6
4995$有4核amd notebook u, vega 8都夠打lol果d
部機個design就唔係gaming樣

https://www.youtube.com/watch?v=ji8Rs2g9zTE
所以自己控溫最安全
80度已係安全範圍
以前成日有巴打(唔係呢個post)買1080機
買完玩一陣卡下卡下
3皮野拋落海
最勁嗰隻vega10好似可以玩大作低效
原來噤多人都睇緊呢部 半年前都見有人推呢部
https://www.amazon.com/VivoBook-i7-8550U-GeForce-NanoEdge-Display/dp/B07B7VFTN9?psc=1&SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelproducts-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B07B7VFTN9

無知一問BF 係咪當地零時零分開始? 定係其實感恩節/聖誕會再平
未必得下話
gtx 1050=rx 560
rx 560 = 16 vega
極低效/降埋resolution就有機會.
有冇巴打推介輕身文書機
睇緊樓主4千幾嗰部幾好
不過想睇睇有冇可能有輕過3.7LBS
13吋d輕機未必有4000$
呢個當然
巴打有冇心水
唔好 八代U勁過七代太多
四千幾果部算啦 😂
暫時睇落都係
thanks
係咩應該black Friday 會有啲再抵啲
有冇大mon推介?15吋以上
唔一定要ausu,有美國本土保養就得
遲d過美帝做野認住當desktop用
主要係用黎娛樂,睇戲上網,唔打機
唔知black Friday 有平無既1060 notebook 呢?

暫時諗緊第1 版第1部
"ASUS TUF Thin & Light Gaming Laptop PC (FX504) 15.6” Full HD, 8th-Gen Intel Core i5-8300H (up to 3.9GHz), GeForce GTX 1050 2GB, 8GB DDR4 2666 MHz, 1TB FireCuda SSHD, Windows 10 64-bit - FX504GD-ES51"
如果遲D black Friday 有平同第1部差唔多
就等多陣先
可以平D 入部1060

各位有無經驗知道black Friday 到時有無得平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞