又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
係dell outlet入左部G5 refurbished i7 GTX1060 256+1Tb 加埋四年保養,埋單usd 1000都唔使,希望唔好俾佢cut單
想買部ultrabook用黎出街或者去旅行果時執相
想mon靚夠輕8代u
Zenbook 13 o唔ok?
仲有無其他around 或者 below $7k 既選擇?
無咩分別
睇價錢做人
zenbook 8250u都夠架啦
想問下 Fujitsu 呢部減到4k9值唔值得買?
https://m.price.com.hk/product.php?p=266085&ct=review&show_form=1
mx150版定2017無獨顯版會好D
前者好似有埋touch mon?
執相用cpu 唔打電競唔需要mx150
如果會做少少video 同埋打下lol之類呢
sorry講得唔清楚
同埋留意到好似新版zenbook邊框好似再窄D好吸引
都諗緊係唔係2017版就夠我用
lol最好有埋mx150
邊部?
sor 睇到了
你想靠集運去香港? 通常有電池都唔得
Thanks
想買下大家係咪都係用返amazon運
請問邊度有火牛賣?
想買多隻一隻屋企一隻公司用
去深水埗問下
Lenovo HK 雙11 好似抵過 Amazon?
你考慮返用amazon買不如
Amazon出左優惠啦?
部fx504尋日到左 但係用落真係幾lag下
主要攞黎打lol睇片
諗住加張sx8200 240 g係咪已經夠做
洗唔洗加多條8g ram?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞