又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
謝謝
差不多中曬

不過見佢用Chrome OS (未用過 , 可以試試既 ),
同埋128 GB SSD, $7000 內係唔係去唔到256?

非常感謝巴打
用得耐係睇運氣 同本身用家習慣
有錢有預算一定出部貴架啦
請問輕身既機介紹 平時睇戲 文書用 唔洗太勁 8代i5 夠用
呢部睇落唔錯,最近都想換機
佢打錯 無可能chrome os.
我意思唔係驚部機壞 係驚佢會越來越廢
我對上部laptop(10年前)係咁
Game 愈出愈勁 需求愈高
電腦愈來愈廢係正常
係日本讀緊書,最緊部電腦神神地打算換
上網查一查同一部機係日本賣緊17萬円
Amazon 連埋運11萬都唔洗,抵到
屌⋯⋯今日上amazon 一睇貴左成千銀
依部做緊大減價,要快就快

平時要999美元,依家799
依部用靚mon

頂置第一部其實都有你講配置,不過就賣899,不過廢mon
講多少少

頂置第一部fx504
i7版 1050ti 256ssd 沒hd 配廢mon 869美元amazon
i5版 1050. 256ssd 沒hd 配廢mon 699美元newegg

樓主上面po個部是高一級系統rog
i5版 1050ti 1+128ssd 配靚mon 平時做開999 依家做緊799
https://m.newegg.com/global/hk/product/N82E16834234838

最後揀咗呢部
$6500連shipping
各位點睇?
等感恩節先入手
電競文書機
筆直有限
但求用到5年
睇片玩小遊戲多
應該可以掛?
絕對無問題
Thx bro so much

但係依家已經無曬。。。
我見仲有
輕既notebook 有咩suggestion ?
琴日好似799架喎,仲平左30蚊
上網,睇片為主要 間唔中都會打機
會玩battlefield 1, GTA個類
預8k
有冇推介?
https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-7700HQ-1060-6GB-G3-571-77QK/dp/B06Y4GZS9C/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1542073190&sr=1-5&refinements=p_n_size_browse-bin%3A2423841011
暫時睇中呢部
第一頁第一部,newegg賣港紙$5,474.99免運費
http://www.newegg.com/global/hk-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234954
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞