又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
ASUS ROG Zephyrus M Ultra Slim Gaming Laptop, 15.6” Full HD 144Hz IPS-Type G-SYNC, GeForce GTX 1070, Intel Core i7-8750H Processor, 16GB DDR4, 256GB PCIe SSD + 1TB FireCuda, Windows 10 - GM501GS-XS74 https://www.amazon.com/dp/B07BSKLV3K/ref=cm_sw_r_cp_apa_NkS7BbMGDFJ0T
不過qc就
如果有得換貨又唔怕嘅
如果你返工返學會死
夜晚凌晨兩三點個cs先應你
acer/lenovo家用機係香港算賣得平
我久唔久要通宵
搭單
你唔退,又CUT 晒D 錢,咁佢咪柯吉?

個陣我部MAC有問題,APPLE都要收左機先再出第二部比我
睇black friday
amazon us 個CS 24/7 架喎

上次我集運,個件話到左,但倉無簽收
香港時間朝早10點佢地都有人應我
即時再出番件比我
你岩
可能我細佬柒左
S510ua-ms52
S510ua-ds51
想問下有咩分別?大家都係$673?
Display card? 咁係唔係應該揀ms52

對唔住真多問題
有無咩大問題🤔
有無咩nb係大mon又順暢玩sims 求推薦
我都用緊,香港買,半年返廠兩次都系壞底板,依嫁經常出現休眠後,再著返會黑mon.
好似幾抵
好想買....就係等緊依個spec ~1200usd
香港要$13~4000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞