又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
應該去到你門口

而家變左1299.77
應該唔洗咁耐,我原本都寫最快11月28,點知今日dhl send email比我話下星期一就到
我都係 話19號到
呢個fake 價冇咩人會理 依家dell us 做緊大減價 如果唔係已經買左asus 同埋dell 集運好煩 我都心動想轉買dell
black Friday promotion 有未?
應該全部都係直送你屋企, 除非你無人接貨先有機會發生其他情節
used, 其實amazon只係一個平台, 個價只係背後個seller set
check清楚同款機價錢先好按落去買
當水貨處理, 你要整要自己比維修費
應該配備一樣,同款,純粹個Mon可以觸控,見好多機都大概貴一舊水美金
大mon17吋 一定厚身架喎
視覺效果一定係正啲架啦 ,去腦場睇下實機囉
GL係一個系列 ,比我買504
FX又一個系列
物料同造工唔同

就咁睇 螢幕規格一樣
1050ti不了 好多大作都頂唔順
依部前2日先做完特價 6千都唔駛 仲要有埋ssd
apple機係有分region
煩咗樓主咁耐
終於買咗牙石S510UN-MS52
星期一夜晚newegg落柯打
明明地址有人
今朝miss咗送貨佬電話
再約星期一送,煩死
知要收貨緊係唔好用靜音
iphone ipad先係
mac全球包 不過 refurbished 要睇返係店鋪amazon refurbished 定係apple自家
對緊客
差半個鐘
(不過其實唔急用 )
所以巴打意思係有野chur緊我部腦搞到好易overheat?
https://m.newegg.com/global/hk/product/N82E16834316426
Newegg有touch mon但同amazon無touch mon差唔多價,係咪可以入手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞