又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
謝謝c兄, 搵到

差好遠插個外置好過
星期三落order, 星期一送到 , 仲要係最平果隻基本送貨
想畫到cad,有冇邊隻推介
岩岩先追post睇到呢部野, 已經冇晒
想問請巴打如果約8000內, i5, 8gb ram, 靚mon , 有SSD + HDD, 係咪得GL503 呢個選擇
會唔會仲有咁平
短期內應該無
keep住每日望下啦,bf可能都會返貨既
咁快
佢寫最快要11月28號先收到貨
唔介意沒保養 可以等acer 300 前2日做特價999美元

i7 8代 16gb 256ssd 144hz靚mon
你依部舊型號 你用*acer ph315*來搵
tks, 特價999又真係好抵屌
等gl703
1050 2gb 未必夠
其實依家買新機 8GB真心唔太夠用
其實1050ti/1050都係大作低效差幾fps
唔打機 /靚mon/睇片上網為主 /SSD /15’’左右
呢排又 black Friday 有冇好介紹?
最佳5/6千左右
想問下13-14吋,$6000左右文書機除左asus s410之外會唔會有其他推薦?
https://www.amazon.com/dp/B07B7VFTN9/ref=psdc_13896615011_t2_B0795W86N3
想問吓重裝windows嗰part無手指用portable harddisk得唔得
https://www.amazon.com/Acer-i5-8250U-LPDDR3-Windows-SF514-52T-50AQ/dp/B0757DZ726

想要14吋樓下,輕薄身嘅,都多帶出街,呢隻得唔得?主要都係文書睇片,簡單PS
個款同色都好啱心水,定巴打有其他推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞