又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
newegg免運費去到幾時會冇
其實一部正常既notebook用十年砌開都冇乜塵
散熱膏可能5年換一換會低幾度既
但其實唔換都冇所謂 你用5年啲cpu ram追唔到時代 都應該要換新機啦
其實個個model唔一樣 有啲長年都免
一般係amazon 買完野幾耐會扣錢?
今日晏就開左個acc買左部laptop
之後登入唔返個acc 可能我申請個時 打錯email address, 又直接買左野, 不過幾肯定信用卡同地址無錯

而家又登入唔到, 信用卡仲未有購買記錄

打左去amazon 問點解決
佢地又話我要提供email, 但係我可能申請個時已經打錯 所以無辨法,
佢地要求order number 但係我未收到信用卡付款資料,
咁到底幾耐先扣錢? 無付款資料我搵唔返個login email 同check 件貨幾時到

件貨係咪仲有機會準時到
email打錯你點開account
要verify架wo
見上面有巴打提過喱部機,想問下我如果用黎畫actocad同埋會用黎音樂錄音,得閒會打下rainbow six 同pubg 喱部夠唔夠用,因為想輕身啲同埋都會拎岀去用
https://www.amazon.com/ZenBook-Ultra-Slim-Compact-i7-8565U-Windows/dp/B07HRWKN9R?ref_=w_bl_hsx_s_pc_web_2528968011
如果最終到手係Chrome OS, 其實係咪都可以自己鏟左佢, 再自行裝返個window 10?
明顯落訂但仲未出貨,
一係cut咗張信用卡,一係等出貨扣款
地址冇錯驚閪咩,銀行扣數都有sms通知啦
純粹係冇得追件貨送到去邊
睇入面Q&A答 應該係window 10黎
無如果 一定係windows10
出貨先扣
咁係咪應該而家入手gl504?

我一路都諗住買fx504, 諗住等bf, budget 都係10000左右. 應該入手高一級既機?
多謝各位詳細分析
我應該deal 尼部
769.99 + 35.46 (運費)=$64xx hkd
個保養等部機到手先整?
me 尋日都買左
要12/3先送到
我就係見都係差40us
好似抵左咁
但又怕bf fx504 再平啲😂
係咪唔應該咁貪心
gl504 去馬啦 個mon 正好多
一定係GL,唔洗再諗
見岩就買,根據上年經驗,有時bf前夕個時個價最低,反而正日唔係最低,同埋正日個果好易俾人買哂 缺貨

好似部acer ph315 前2日做999 依家又做返1199 減價轉眼就沒
有冇link share
就係無留意 仲比我直接買野比錢

已經二十四小時 仲未扣錢 唔知而家張單點

買左priority shipping 話星期五晚到 所以希望一陣會扣款出貨 唔係真係唔知點
一般幾耐出貨
已經24小時仲未有sms 又未扣錢
Priority shipping 又話星期五晚到
今日星期三 希望佢準時搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞