又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
佢散熱唔好 i7分分鍾都變N5000
利申 明天開始 S510UN i5 用家
有冇咁誇張呀
重點係你肯唔肯關turbo boost (假設真係頂唔住), 你下下由得d機暴走好快燒完
https://www.dell.com/hk/p/g-series-15-5587-laptop/pd?ref=PD_OC

岩岩上網睇到, 原來dell 8750h+1060 max q都係做緊萬頭, 香港行貨website, 比大家參巧下
想入部asus gl503vm 見雙11做緊萬頭
想問有冇用家用過 散熱如何
8gb ram 60hz screen
8g ram
Link?
個moon冇120hz都唔好叫電莖機啦
其實1060 mobile行中效 大作都未必推到100以上
已經clear 咗個 intall windows
driver都update哂
想死
你用drivereasy scan下係咪真係update哂先啦
今晚返去再試下
btw唔該哂巴打
csgo lol呢d要上120甚至144唔難既
有無人可以幫手問問 aero 15x 而家咩價位同跟16 定32g ram ?
今日見amazon 又平左50usd

人不在港 問唔到
其實16gb已經好夠 唔駛32
玩緊隻game 5開 用左14g ram 差唔多做唔到其他野
有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞