又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
想入手,點知無左LU
再等下
信用卡問題 設定有錯
或者唔接受你而張卡
買咗gl503ge 想加條8gb ram
有冇話最好買咩brand同咩model?
佢預計幾時到個時間

用最貴運法,睇落好似會遲 但真係會準時到
因為遲咗 就免你運費
比起同系列最平架啦
但啲插口唔係幾夠

勁野係1080MAXQ果部啦
Touch Mon無用就揀過部啦
Acer最平 ,完
琴日問左客服,佢話唔洗理
今朝收埋sms話下星期一收貨
想問acer同dell 邊個qc 好啲?
點會呀 通常跟8gb既機粒u都俾唔到你做好多野
例如i5 8250u 都係for你一般文書同上網
8gb一定夠做
可以呀
之前用portable ssd超快裝完
如果你冇信心拆機 最好買返有ssd既機
呢部自己加ssd好容易,得一粒螺絲要扭
ssd對windows 10好重要
你用hdd 一個大既更新或者防毒做full scan可以hold你部機全日甚至幾日冇得用
又有野想問下巴打, 如果 GL-503 i7-8750 同 FX-504 i7-8750 比較, 主要分別係咪一個1050Ti 4GB一個1060 6GB, 同埋個SSD 一個128一個256 螢幕上面佢地有分別嗎? 邊部會比較抵屌D

https://www.amazon.com/gp/product/B07BPB158F/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2TC87EJKQMY9O&th=1
https://www.amazon.com/gp/product/B07F6K21HJ/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
Amazon touch mon好似無貨,即係有兩個版本?
gl704同504好似差唔多價,唔拎出街既話,係咪704抵屌d
唔打機 反應快 散熱好
最好薄薄地邊 大mon

純粹剪下片咁

有咩好推介 感恩
可以考慮下zenbook, 大作最低效 但真係薄機既全部都行max-q
感激
想問newegg買notebook 係直接寄去你填咗個地址定要去郵局攞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞