又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
Acer Aspire 7 A717-72G-700J 17.3“ IPS FHD GTX 1060 6GB VRAM i7-8750H 16 GB Memory 256 GB SSD Windows 10 Home VR Ready Gaming Laptop - ONLY @ NEWEGG

https://m.newegg.com/global/hk/product/N82E16834316435

acer 保養包唔包全球
重點係香港代理唔認
你有冇咩心水價?
5-6K 咁上下?
睇newegg都唔係平好多, 仲要小左保養
部aero 15x 又平左50美金
aero 15w都只係萬3
不過得SATA SSD, 港版好似係PCIe?
邊度買呢個價? 我係腦場睇都接近5位數
可能咁岩有折掛
但8字頭算好抵
啫係佢719包office嗰set仲要另外每個月俾$5X?
包就唔同 果個係office 2016 唔駛monthly subscription
lm坐等
8750H +mx150/核顯+16gb ram+256gb ssd(m.2 better)+15.6inch
monthly係咪啫係可以一個月sub下個月又唔sub
係. 所以幾扺玩
咁信巴打去馬了
屋企有隻Transcend SSD370S,如果想買第二部,係咪可以自己換左原廠果隻1TB HDD?
可以 windows key係燒係bios
高登問多幾間就有, 幾間都做倒
應該係大學機d未賣晒既貨

asus 官方鋪貴1000

比得起要zenbook pro仲好
不過廢事買咁貴
唔該哂,等緊black friday睇下有冇減價
仲以為有free shipping
揀standard嗰個係咪真係會佢嗰個日子
好耐
加400快ship仲抵唔抵
加埋個2T 都仲平過第一頁個部

我一直等緊BLACK FRIDAY 買第一頁個部
你呢部仲吸引
但無保好煩
無啦啦平200美元 999好抵
bf 會唔會仲平
想問吓spec對比post頭第二部文書機如何
ship咗幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞