又係時間推吓Amazon 平價notebook (10)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
你自己amazon search下, 200-300美都可能有部
算係睇中Asus 302 但仲未知cybermonday 同black Friday 有無得平,asus 423仲未出fhd
冇HDD 小心唔夠位放野
急用就冇計
我買嗰陣2209
問多幾間
asus官方有d貴1000蚊
我都笑撚左
Amazon 一直1999 我整左成個星期都買唔到
又話咩billing address 唔同個d
其實只不過係 1A 同Flat A, 1/F 既分別
打埋去都搞唔掂 又話要等佢同咩上頭反映又唔知點
最尾今朝見到新蛋1799 即刻開ac買埋 扣埋數
https://www.amazon.com/Acer-Aspire-i3-8130U-Memory-E5-576-392H/dp/B079TGL2BZ/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1542445364&sr=1-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&dpPl=1&dpID=41HfDkXXyeL&ref=plSrch&th=1&psc=1

想買部機比老人家屋企上網用,睇片網上銀行最緊要mon大,上面呢部可以接受嗎?+ssd就唔寄香港,新手自己難唔難呢?
新蛋買免運費
我都係前幾日喺新蛋買,本身今日有得攞,但咁啱出左去
約左星期一攞
8000內,用黎畫圖多,有冇推薦?
想入手gs65/aero15 1060版本,希望減到1700左右
新蛋已經跟1070都已經差唔多呢個價啦
啱啱睇返15x又變返萬6
不過aero 15 1060見過賣1699,可以等下
https://m.newegg.com/global/hk/product/34-234-920?ignorebbr=1

$4700, i7-8550,都啱自己要求除咗差冇ssd,值唔值得狗衝?
閹左既1070始終勁過1060
玩3A大作開high都有8-90fps
買左 等緊送黎
但有冇人知保養同差電頭點算,第一次買
抵買嗎 謝
我都見到,不過鐘意gs65 design
1699即狗衝
我見到都好想少,都係貴acer少少
black fri會唔會仲有得平
求高人指點
想整部平輕機出差同周街拎黎開會用,齋文書處理同要有HDMI 、USB A、反應快,swift 5 係咪最理想選擇?
如果做文書機,又值唔值得比多少少買佢定係第一頁第二部就得?
求最平可以打到battlefield 5既notebook

minimum requirements:

Processor: AMD FX-6350, Core i5 6600K

Memory: 8GB RAM

Graphics card: AMD Radeon™ HD 7850 2GB, nVidia GeForce® GTX 660 2GB

DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent

Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection

Hard-drive space: 50GB
係囉 個價又轉

今朝買14000幾 而家又變返16000幾
咁癲既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞