思裂 split 討論

448 回覆
44 Like 6 Dislike
假如最後只係智取逃脫 冇野獸出現

咁只會係一套單純既心理變態病人禁室培慾
正如導演套不死劫

將超級英雄 拍到咁平淡

佢偏向帶出意義多過拍到好商業 好刺激 好視覺效果
故事最後先SHOW出黎係動物園,.所以唔難理解Beast個設定

同埋想問問
Berry係控制邊個可以出黎..咁Berry係唔係原本人格,.?
故事最後先SHOW出黎係動物園,.所以唔難理解Beast個設定

同埋想問問
Berry係控制邊個可以出黎..咁Berry係唔係原本人格,.?

佢好似有講Beast係動物合成獸

本人格係KELVIN
IMDB個分好似慢慢升緊
佢d人格係咪谷精上腦谷出黎
Dennis懶係正經,根本就係咸濕仔
扮晒潔癖借d意叫人剝衫剝褲
同埋冇記錯女人格係咪話佢鍾意睇人跳祼舞?
Hedwig就扮低b呃人打車輪,又襯人訓著偷上床一齊訓

同埋想問問

佢好似有講Beast係動物合成獸

本人格係KELVIN

補充返啲,係多重人格障礙嘅案例, 最初嘅人格都係不由自主嘅,好多時唔會拎到燈(意識)一直沉睡,亦都未必知道有其他人格嘅存在。 因為人格嘅產生相信係由於童年經歷重大虐待,當事人承受唔到呢啲情況,才會出現其他人格代替佢承受同解決問題。所以套戲不同人格都講 「我地要保護Kevin」。
而可以控制邊個有燈嘅人格通常都係外向、比較穩定嘅人格黎。
佢d人格係咪谷精上腦谷出黎
Dennis懶係正經,根本就係咸濕仔
扮晒潔癖借d意叫人剝衫剝褲
同埋冇記錯女人格係咪話佢鍾意睇人跳祼舞?
Hedwig就扮低b呃人打車輪,又襯人訓著偷上床一齊訓

應該Dennis先係睇人跳祼舞,.
一開波捉黑人出去係Dennis
女人叫Dennis唔可以咁做
然後女人同Dennis一樣有強迫症,.睇佢切三文治時就知.

我應為只係得女人同Dennis想召Beast出黎,.而佢兩個只可以靠Hedwig黎出現,.所以巴結Hedwig
The broken are more evolved.
有無人覺得呢句好正?
女主角
俾呢個post其中一個回覆fake左有彩蛋

其實彩蛋唔一定喺最尾

冇咩彩蛋 只係布斯韋利斯 同 占士 一樣 都係刀槍不入
真實case 24個比利
女主角睇其他相係冇咁正
個波又唔係真係咁大
但係床到又可以大到就跌岀黎咁
好奇怪

呢樣我都覺
明明訓係到個時真係好想塞個頭入去
但係睇番佢之前套MORGAN
有一幕佢平訓係到....心口平到可以降落

平訓喺到幾大波都平啦
個女主角成隻navi 咁喎

係咪得我一個覺得佢似splice隻嘢

開頭睇係似 睇睇下幾靚

真係佢黎

真係佢黎

你肯定?
最尾變左膠片

開頭睇係似 睇睇下幾靚

一開始已經覺得好正
痴線
d劇情冗長到
不過professor x真心演到令人心寒
其實最尾條仔係乜水黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞