思裂 split 討論

448 回覆
44 Like 6 Dislike
完全證明有波就是靚
女主角個樣 你睇多幾眼就會覺靚

只係佢對眼分得太開 但你睇番佢5官係靚

睇多兩眼接受左就扯足全程
呢種style嘅超能力電影好正
其實如果女主角一開始聽blonde女講三個人夾擊佢有冇可能贏到呢
仲有廚房嗰到同黑女一齊搵櫈扑佢勝算可能仲大

不過我都好同意上面有巴打話女主角特質係逃避 純粹想ff下
其實如果女主角一開始聽blonde女講三個人夾擊佢有冇可能贏到呢

其實兩條囡係佢得幾歲個陣都夠造低佢啦 醫生話連身體都會改變埋 姐係佢得幾歲既力量 即刻搵野打死佢咪得

其實兩條囡係佢得幾歲個陣都夠造低佢啦 醫生話連身體都會改變埋 姐係佢得幾歲既力量 即刻搵野打死佢咪得

其實係佢24 個人格走出黎之前 不論佢出細路定大人人格 三條女絕對夠曬ko 佢
成套戲James 佢一個人演8個角色,james係咪有8個人的人工,你地認同嗎?
成套戲James 佢一個人演8個角色,james係咪應該有8個人的人工,你地認同嗎?

雖然kelvin只係做左幾分鐘,但係臨時演員都係演員呀
James McAvoy is love, James McAvoy is life
我覺得套野有D更值得花時間講下的位,例如

KEVIN 咁多個人格的由來其實可以講多D,23個只係講咗DENNIS一個,好浪費個題材。

BEAST 個信仰要食D未受過苦的女仔,呢個源由係咩,好無中生有。

下下都要人地餵埋你食
主角覺得呢個世界未受過苦唔明白佢受過既痛楚,而女主角受過abuse,但佢地既內心其實係好脆弱,好純潔
如果支槍係獵槍,我諗啲人會易接受啲
Btw好睇
對唔住 全場專注力係d波度

一開始叫白衫女除衫果時我心諗

唔係真係除阿話 點知

之後見埋女主側訓 夾曬對波出黎

同埋逃走果時對波係度彈下彈下

就完全無理過d情節
另外兩條女係咪比人食哂內臟

唔係真係除阿話 點知

就完全無理過d情節

除淨個bra條女好正
醫生大愛撚
好多電影都係咁 單槍挑機而死
入場時太大期望
覺得有少少overrated 左
好似睇完trailer已經睇完套戲咁
不過無可否認 James 仔係做得幾好同女主角係幾正嘅

唔係真係除阿話 點知

就完全無理過d情節

除淨個bra條女好正

對唔住,我都係咁望,好心好正
入場時太大期望
覺得有少少overrated 左
好似睇完trailer已經睇完套戲咁
不過無可否認 James 仔係做得幾好同女主角係幾正嘅

點會睇完套戲咁

真心以為無人死

去到最後以為果兩個女仔走得甩

點知
套戲,七成分比男主,三成分比女主

對波
女主角ig啲相無戲入面咁好j
[iWOW]終於睇咗,我無睇過不死劫,但就咁睇套戲都無問題,個劇情係teaser個度講哂咁滯,真係靠男主角carry成套戲。

比起男主角一口氣轉幾個人格同女主角講野個part,我覺得佢做得最好係Dennis扮Barry去見醫生,再被逐步拆穿,同Dennis因為醫生嘅認同而有啲動搖(?)個段
NETFLIX睇左, 好正
2年後先睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞