思裂 split 討論

448 回覆
44 Like 6 Dislike
有冇巴打睇完
一齊討論下
有冇巴打睇完
一齊討論下

今晚睇
睇左,刺激緊張,估佢唔到!
想睇,睇左既巴絲10分會比幾分?
準備睇...咁撚多個人格,個演員都幾撚癲
想睇
最尾講到15年前既玻璃先生係咩電影?

睇嚟我可以轉行做預言家

(冇劇透)未睇「不死劫」會唔明「思裂」隻彩蛋
https://lihkg.com/thread/84631?ref=ios

睇嚟我可以轉行做預言家

(冇劇透)未睇「不死劫」會唔明「思裂」隻彩蛋
https://lihkg.com/thread/84631?ref=ios

多謝你
入唔入場睇好?
入唔入場睇好?

唔想俾人話我係打手
但諗下今個禮拜有邊套戲好得過佢
我見影評幾高分 有冇悶場

想完全冇悶場要去隔離院xXx
幾好睇
btw條女好正
幾好睇
btw條女好正

好撚樣衰喎

我覺得冇
幾好睇
btw條女好正

好撚樣衰喎

起初我以為係佢嚟

淨係有演其中幾個出來
期望太高,有少少失望,一路等佢個twist,點知冇 但係撇除冇twist,呢套比起同類型既戲更深入探討人格分裂呢樣野 後段beast出現幾緊張刺激 成場要集中精神睇,啲人格好容易聽到亂晒

淨係有演其中幾個出來

好似係8個
出演員表成棟都係佢
期望太高,有少少失望,一路等佢個twist,點知冇 但係撇除冇twist,呢套比起同類型既戲更深入探討人格分裂呢樣野 後段beast出現幾緊張刺激 成場要集中精神睇,啲人格好容易聽到亂晒

唔好咁啦
呢位導演自從sixth sense同unbreakable之後就爛到嚟呢套先叫做好睇返啲咋
今朝睇左 3條女好正 仲以為有得睇佢地跳舞
8/10值得一戰
套戲要交代咁多人格所以實有悶場
x教授好撚好戲最後beast睇到好緊張

唔好咁啦
呢位導演自從sixth sense同unbreakable之後就爛到嚟呢套先叫做好睇返啲咋

好彩今次宣傳淨係講james演技,冇再挖返佢套鬼眼出黎binc btw睇過佢上年套the visit,雖然都係啲舊橋,但個題材幾正,對老夫婦好撚心寒
陣間睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞