思裂 split 討論

448 回覆
44 Like 6 Dislike

其實unbreakable都爛,之後果啲更加無謂提,今次依套真係佢十幾年嚟回勇之作。
最重要嘅係⋯條女好正

睇個款肯定有續集⋯superman布斯韋利士對the beast

希望有啦 Bruce Willis 係咪15年前個個瘋人 電視報導個個

冇睇不死劫

睇個款肯定有續集⋯superman布斯韋利士對the beast

希望有啦 Bruce Willis 係咪15年前個個瘋人 電視報導個個

冇睇不死劫

好細個睇過 無哂印象
重溫先
個女主角細個係咪俾個肥佬阿叔強姦?

喺呀,呢套嘢好明顯想帶出戀童犯對兒童造成嘅傷害,好多人著重於套戲第24個人格出嚟有幾戇鳩無人著重於佢喺只搞一啲無俾人「搞」過嘅處女
有無巴打知道leonardo dicaprio黎緊係咪都會拍多重人格?我好似記得唔知邊到睇到。Btw, james 好好戲又靚仔

無錯,佢要拍嘅喺源用24個比利故事,Leo直接演比利
http://m.imdb.com/title/tt0411256/

喺呀,呢套嘢好明顯想帶出戀童犯對兒童造成嘅傷害,好多人著重於套戲第24個人格出嚟有幾戇鳩無人著重於佢喺只搞一啲無俾人「搞」過嘅處女

或者可以話兒童陰影好大問題,因為James有陰重人格都喺因為佢細個呀媽不斷打佢先開始產生人格

或者可以話兒童陰影好大問題,因為James有陰重人格都喺因為佢細個呀媽不斷打佢先開始產生人格

好拿痴線
條女拎住槍跑果陣
有無巴打知道leonardo dicaprio黎緊係咪都會拍多重人格?我好似記得唔知邊到睇到。Btw, james 好好戲又靚仔

無錯,佢要拍嘅喺源用24個比利故事,Leo直接演比利
http://m.imdb.com/title/tt0411256/

Thanks巴打

好靚
靚得好特別 好唔真實
好岩拍懸疑片
係管道狂跑果段震到癲左
係床訓果幕成個胸飛左出黎

睇返真人片, D皮膚無咁好 同塊面偏紅
電影美化左 但隊波 睇到扯晒
女主角之前都有套恐怖片 the witch , 個時睇無咁靚

佢個樣好岩拍恐佈片 冇表情果陣好正 又大波
未睇唔洗哂錢入場
睇完只係數得返大約5~6個人格
應該仲有其他但唔深刻
未睇唔洗哂錢入場
應該仲有其他但唔深刻

如果真係Show 晒 20幾個人格出黎
套戲會變成超級爛片 應該拍劇集仲好過電影
所以電影集中處理幾個人格 設定幾好
未睇唔洗哂錢入場
應該仲有其他但唔深刻

24 個人格可能分分三集演出黎
未睇唔洗哂錢入場
應該仲有其他但唔深刻

24 個人格可能分分三集演出黎

24個就算佢做到你都分唔到啦
個半鐘記24個人名都危危乎
未睇唔洗哂錢入場
應該仲有其他但唔深刻

你唔係諗住show哂24個人格下話
咁樣你都唔記得邊個打邊個啦

好靚
靚得好特別 好唔真實
好岩拍懸疑片
係管道狂跑果段震到癲左
係床訓果幕成個胸飛左出黎

睇返真人片, D皮膚無咁好 同塊面偏紅
電影美化左 但隊波 睇到扯晒
女主角之前都有套恐怖片 the witch , 個時睇無咁靚

我起床果part我代入左細路版james
未睇唔洗哂錢入場
應該仲有其他但唔深刻

8個記到5-6個都七成半㗎啦
未睇唔洗哂錢入場
應該仲有其他但唔深刻

岩岩睇完

原來Prof X 就係Mr Glass
套戲係幾好睇
但佢講到人格個人物設定可以影響生理有d誇張 話野獸皮堅肉厚就連子彈都打唔穿 大佬近距離shotgun 打兩槍水泥牆都穿啦
即刻諗起回魂夜 最緊要揸住個信念 你信識飛就識飛

Agger 呢度寫得有啲誇
其他都幾好 好緊張 以為阿婆唔使死
套戲係幾好睇
但佢講到人格個人物設定可以影響生理有d誇張 話野獸皮堅肉厚就連子彈都打唔穿 大佬近距離shotgun 打兩槍水泥牆都穿啦

呢度如果只係手槍應該會寫實d
女主角真係好撚正
套戲係幾好睇

呀婆一片好心 最後都要死
我覺得算係唔錯嘅 前半係平淡左啲
慢慢舖 慢慢引導觀眾情緒
一到後半就真係有好緊張嘅感覺
最後個人格我又覺得唔係好影響劇情
都唔會有人估到人格發展嘅潛能㗎啦

唯一嘅缺點就真係「起承轉合」無左個「轉」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞