【後宮/奇幻/神話】末日前,我把惡魔少女誘拐回家(26)

994 回覆
79 Like 1 Dislike
撒旦而家得1歲,小心d
幽冥間女嬰吸收了娜瑪累積的精氣瞬間長大,薄霧消散時已經是個六、七歲的女孩

不過都係要
過多啲精氣比佢咪快啲成年囉

無知的小孩 一晚長大
文呢
原來出咗書
早幾日行誠品先發現
我都係之前行過誠品,見有個位有4本黑貓既書,蘇哥第一第二集都有,小娜娜等你帶返屋企
順便講下近況,本來諗住出新故輕鬆下,但近排發生既事好難放鬆心情,所以先轉寫推理故,用今年香港既暑假做背景
等你出故
啱啱買咗可惜有啲譯名用咗台灣譯名
始終係台灣出版社,間出版社好好人,幫黑貓一次過出晒咁多集,所以我代出版社同埋自己多謝你既支持,港台友好
仲有幾多集
總共5集,完左希望繼續同出版社有其他書既合作
同埋連登我係唔會忘記既,希望連登快d恢復返輕鬆氣氛等我可以連載蘇哥類既故
咁多個post五集搞掂?
有d分支刪減左,書應該會比較集中主線同埋d主角,始終網上連載可能會比較鬆散(同埋拖字數),執過之後會緊湊d
來來往往可能執左半年
終於追曬 忍唔住要番嚟講句多謝黑貓
成個故嘅架構同世界觀都好正 角色嘅設定同互動好有趣 要溫馨定甜定搞笑乜都得 神話故事魔幻典故又豐富 睇故輕鬆得嚟又學到嘢 完咗好唔捨得
好想睇到佢成動畫或者game嘅一日 加油
我都多謝你既支持
每次聽到讀者鼓勵都會好開心
期待你新故/疫劍第二季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞