脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (10)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇唔食藥既方法生髮

借問聲我咁樣係咩情況,老豆冇禿,老母斑禿,我屌我老母

十年巴請你一定要救救我
20歲髮線開始後移點算 睇醫生可以去邊到睇?
有無人食過鋸棕櫚?
留名
同問

十年巴請你一定要救救我

脫髮姐,唔洗屌自己老母掛 盡早用藥啦
有無人食過鋸棕櫚?
同問

其實可以試,當食維他命,外國好多人除左big3(揸藥,食藥,仁山利舒),其外會食好多維他命,有錢買試下無訪,唔好有過份期望就得啦
我呢個情況係咪用倍健好啲?因為我冇m字額問題

十年巴請你一定要救救我

睇個人需要,但只用外用外國好多都幾年內失效,食藥會last耐d,但效果慢d睇到,你有心理準備最終要食埋藥就ok

外國都有唔少人用保記止到脫但生得慢同唔多,用埋外用就regrow不少

結論係最好兩樣一齊最好效果

十年巴請你一定要救救我

同埋我覺得你前額都有thinning,如果一直係咁就無野,但最好留意下,有惡化就揸藥揸埋佢
唔該咖哩巴,岩岩係ebay訂咗了 63x 6枝噴泡

十年巴請你一定要救救我

同埋我覺得你前額都有thinning,如果一直係咁就無野,但最好留意下,有惡化就揸藥揸埋佢

外用都幾多人3,4個月有效果,我建議你第日用埋保記啦,免得第日又脫過,good luck
我見前額唔算太勁就唔敢食,0驚太大副作用 同埋今日諗住睇葵芳張謙昌,但見人話睇幾下就走收1000就諗住算,但就冇醫生紙,係咪都係網上買好

十年巴請你一定要救救我

外用都幾多人3,4個月有效果,我建議你第日用埋保記啦,免得第日又脫過,good luck
我見前額唔算太勁就唔敢食,0驚太大副作用 同埋今日諗住睇葵芳張謙昌,但見人話睇幾下就走收1000就諗住算,但就冇醫生紙,係咪都係網上買好

學十年巴講,鑽位稀疏/前額就9成係嫁啦,唔一定要睇醫生,藥的確係有副作用,有人多有人少有人無,但係都係現時唯一比較治本同長遠既方法
但係咪要食一世

學十年巴講,鑽位稀疏/前額就9成係嫁啦,唔一定要睇醫生,藥的確係有副作用,有人多有人少有人無,但係都係現時唯一比較治本同長遠既方法
但係咪要食一世

你外用藥都係一世,無計,大家都係受害者
想問Damocare 係咪同正保無分別架?見平好多
最近幾個月發現甩好多頭髮,沖涼前額見到頭皮,乾左見光之下前額中間都見到白色 ,去左檢測頭皮話係脂溢性脫髮,係唔係雄禿?
留名
都係用藥啦
前額呢?
前額係#11
想問下 有冇巴打食緊尿適通 情況如何?
有冇明顯改善?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞