脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (10)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

想快用外用,我食左4個幾月都係差唔多

差唔多姐,食到半年至一年再算啦,我頭頂感覺真係無咩惡化,但我前額真係近大半年差得好快,由完美前額變到開始m緊 我都打算食到一段時間再決定用唔用埋外用,你個情況用髮粉同正常人一樣啦
點解啲40歲阿叔都未禿頭,我就開始禿
有冇打J
其實打J會唔會促進甩頭髮
遺傳 基因問題
我同細佬同一條腸出 佢咪一樣好似草咁密
平均一星期一次,啲精同頭頂一樣越來越稀

差唔多姐,食到半年至一年再算啦,我頭頂感覺真係無咩惡化,但我前額真係近大半年差得好快,由完美前額變到開始m緊 我都打算食到一段時間再決定用唔用埋外用,你個情況用髮粉同正常人一樣啦
其實打J會唔會促進甩頭髮

現代醫學證明唔到關事,你可以唔打既 咁生活無哂趣味
呢個世界除左濕疹,雄禿肯定係第一濕鳩病黎

絕對唔可以

絕對唔可以

係,我諗第日有新科技,你可以試下慢慢停,同埋你邊到買mino食
先前爬左好多文
不過用藥前想問清楚,如果用R字頭5%個隻外用
想問係咪同食藥一樣
會有狂脫期同一停用 唔用藥水就會繼續脫返?
想買培健 同保記試食 有無巴打買開ebay可以教下我邊間好 同代購
https://t.me/hkgfat
另外想問倍健 2% 5% 分別會唔會好大
一開始唔想咁大刺激
停左mino會唔會甩得勁過以前
食左一年保記
呢家轉左食尿適通2個月
有搽藥
點解 都keep住停唔到脫...
你話生唔番 停到脫我都接受
唉 呢家真係唔知可以點....
有幾多成人會影響性慾?
食左一年保記
呢家轉左食尿適通2個月
有搽藥
點解 都keep住停唔到脫...
你話生唔番 停到脫我都接受
唉 呢家真係唔知可以點....

有人係會無效的,有心理準備行假髮個條路吧,好撚真
有雄禿既劣質基因千奇唔好生小朋友
害下一代!!
想知脫到未程度
姐係洗頭脫幾十條?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞