脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (10)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
any more details on RCH 01
巴打問多少少 thanks
係咪佢嚟香港你同佢預約check就得?
會做fut 定 fue?
我自己都越來越差
諗住植
我微信搵佢 比左相佢睇 比佢初步評估要植幾多 之後同佢約
本身諗住等佢黎香港 同佢會面先諗
但我12月有野做 唔得閒
我話最快11月底行得 佢就比期我

做微創 因為恢復得快d 方便到時返工
我想問 黎緊要去一禮拜旅行 如果停一個禮拜保記會唔會出事
我個頭情況同你一樣
我都食左正保半年 食左頭一個禮拜 明顯甩小左
未食之前都同你一樣 洗頭甩20~30條 食左之後就10條內
而家食左半年 好似唔係生得特別多 但就多左小小
希望過多半年就好似你咁密
正保藥房賣緊幾錢
350-400一盒28粒
食住黎等等到個藥效都過左期 到時現有頭髮都開始甩 RCH01仲可以幫到D咩

強帖留名!發現問題一排直到發現呢個post馬上追晒!
追完馬上去睇醫生!

琴日醫生開咗補鐵丸同西班牙既minoxidil 水劑俾我
我同佢講自己買左西保食所以佢無開

其實西保同正保價錢都唔算差太遠,係咪食翻正保好?
當然長遠計係有啲差距

見咁多師兄話水劑好難乾所以用foam
但我用呢隻都乾得超快,使用上ok

但minoxidil 價錢真係要外國訂平好多
諗緊訂Kirkland 水劑定係foam, 定一次過每樣6months翻來再試?
巴打見你係咁話自己啲藥效唔得
其實伙食緊咩藥
1000株幾$
香港幾$

飛幾次
成日出頭瘡
係咪皮脂分泌咩炎個啲
我食正保咪又係惡化,你估真係神藥咩
Try 適尿通?
會唔會試下用Biomed impacco igienico?
消頭瘡有啲用
如果淨係補m字位唔使剷頭?
我諗我補m位補少少頭頂要剷
有全新kirkland 5% foam 5枝
同埋西班牙保記 3盒 平放
tg: http://t.me/kassy888
開始狂掉期啦,好多幼毛
幻毛本身都無用
Where can buy
髮型用品店都有
~$100上下
冇 本身replicel 都話10月有新料講

但大佬日本資生堂嗰邊冇料派

又推遲個deadline
想問下正保邊到有 $350 一盒? 可以PM嗎??
我搵左幾間都要$420 一盒

而家食西保$280 一盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞