脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (10)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
前額生返毛仔同無惡化係唔係已經係好消息
其實廿幾歲就開始禿 我諗30都甩曬
有冇巴打同我一樣
生完毛仔慢慢會換變粗跟住變到鳩毛咁粗
望就望自己二期停啦 唉
正常,即係啲藥已經生效。

我用藥差唔多一年,等陣 post 相鼓勵吓大家。
好彩嘅話會好似古天樂 梁漢文 林文龍咁
二期左右就慢落嚟 甚至停埋

唔好彩就側田 周杰倫咁

有個統計係喺雄禿嘅人入面
得一成人喺50歲前去到5期之後

但係4期已經叫甩得好恐怖
有冇巴打淨噴藥 家陣點?
上網睇好似仲有分第六第七期
六七期例子:陳帆 吳克儉 鄭少秋
雄秃入面唔計老人家有10%會禿到咁

普通人大部份四五期就停
2017 12月

2018 5月

2018 11月

你個統計係有無食藥?
C Hing 你效果好好wo 想問你呢兩隻藥係咪一般藥房都買到? 洗唔洗紙生紙?同埋大概幾錢左右
冇統計但應該冇
樣本人口年齡層偏大,正常冇乜人會食保記(隻藥太新)
食保記好多都係30歲左右,最多40幾歲
FYR
印度版
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2938575/
土耳奇,呢份未睇
http://www.jpma.org.pk/full_article_text.php?article_id=7421

咁樣m字額算唔算嚴重?使唔使搽藥或者食藥?
利申18歲巴
題外話,發現頭髮啡左好多,唔知關唔關事
算 仲要接近2期

你往後嘅人生準備冇頭髮

出齊鬚未
出齊可以準備食藥
咩鬚?
鬍鬚

巴打們求救啊!之前喺睇緊第1同2個post時見到巴打們推薦保x堂,我就上網搵搵,之後就彈左去呢個sunstore度,我仲要同朋有夾埋訂左12盒....整身都無懷疑....直到頭先收貨...見到寄件人係喺福健寄出去東管集運再黎香港....想問點解會咁既,finpecia 唔係印度野咩...仲要入面無說明書...😭😭,產地都唔見有,依家唔敢食住...跪求晚打們回答🙏🙏🙏
未出齊
下巴無鬚
同埋我無乜鬚
去睇醫生先啦 我地又唔知你係由細到大係咁定係突然係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞