脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (10)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
係咪去普通診所睇完拎醫生證明去買藥就得
鑽位開始疏
唔洗試啦 真係無用的
有用既機率仲細過你有雄禿既機率
唔好浪費錢
唔洗證明 你光明正大去是但一間藥房問
9成都會賣比你
同藥 唔同廠
睇你對邊間廠有信心多d
屌 keep住食保同搽米洛
幾個月就一次狂脫是正常嗎 ?
反反覆覆人都癲
不嬲人嘅頭髮有休止期(好似3個月一次
我有時洗頭掉10條以下,有段時間又有掉30條以下(無論果日有冇gel頭定夜瞓)
食左正保成5個月鬆D 都係無轉變 吹頭反而甩得多左
係咪玩撚完 係我就準備定身後事
十年巴想問呢個情況係唔係雄禿呀~
髮線好似有後移但無咩甩頭髮跡象

有D人冇咁快有效既
整體髮量有冇改變先
有D人冇咁快有效既
整體髮量有冇改變先

好多人食一年或姐年幾先有明顯效果,食一年頭髮數量情況差唔多已經係有效,唔係個個生番,想regrowth用埋mino
有D人冇咁快有效既
整體髮量有冇改變先

好多人食一年或姐年幾先有明顯效果,食一年頭髮數量情況差唔多已經係有效,唔係個個生番,想regrowth用埋mino

其實你d相貼過出黎鑽位情況都未係好大獲,食住藥等甩定植髮/髮粉都得啦
你額角啲頭髮粗到仆街
唔似雄禿
咁係咩事
整體無多無少咁
正常髮線後移
髮線後移都正常架咩巴打
聽講年紀增長額頭好慢咁變高少少

就咁睇你個pattern 唔似雄禿 似劉德華嗰種美人尖
想請問巴打髮形屋 深層清潔頭皮有冇用? 好撚貴成一千蚊一次 有M額得20歲到 想問可以點做?
用咗兩個月冇咩效果,仲少咗頭髮
係咪要等三四個月先有效
你髮線好前啵

十年巴請你一定要救救我

脫髮姐,唔洗屌自己老母掛 盡早用藥啦
我呢個情況係咪用倍健好啲?因為我冇m字額問題

同埋我覺得你前額都有thinning,如果一直係咁就無野,但最好留意下,有惡化就揸藥揸埋佢
唔該咖哩巴,岩岩係ebay訂咗了 63x 6枝噴泡

外用都幾多人3,4個月有效果,我建議你第日用埋保記啦,免得第日又脫過,good luck
用咗兩個月冇咩效果,仲少咗頭髮
係咪要等三四個月先有效

真係因人而異,只能夠講,用其中一樣覺得無用,就用哂兩樣,再睇下點
Lm
唔知心理作用定點
近排發現額角好似有啲高左
由其呢排轉左新工壓力又大同日日唔夠訓
想問巴打有冇洗頭水可以預防到
額角開始高可以點搞
幾個月唔記佢有再生頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞