脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (10)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
咩叫幾梳?係好幼
食左個零月正牌保記,未知成效。通常幾耐到有嘢睇㗎?

前M 額,頭頂開始甩

前M 額,頭頂開始甩

快則半年,但覺得無效最好食夠一年先再諗食唔食,如果無咩side effect當買個希望
髮粉大家用開邊隻,toppik?
rch 01/histogen/follica 呢3個技術真係脫髮人士最後希望
我係突然呢一年頭頂開始咁樣

前M 額,頭頂開始甩

快則半年,但覺得無效最好食夠一年先再諗食唔食,如果無咩side effect當買個希望

同我幾似,不過你嚴重過我,我都差不多買髮粉用了,我食左4個月藥,感覺係甩小左,但未算停到脫髮,希望止到
我係突然呢一年頭頂開始咁樣

用髮粉啦,輕鬆救
我買咗搽嘅,但成日懶無搽
搽完個頭好"笠", 返唔到工啦,我最多都係夜晚一次
我買咗搽嘅,但成日懶無搽
其實朝早刷完牙一次同夜晚冲涼一次
搽完個頭好"笠", 返唔到工啦,我最多都係夜晚一次
噴六至七吓喎
同埋頭頂冇乜人理你

用foam lo
有冇剩用regeina既成功個案
我轉左食副廠好似惡化左,係唔係要食番正廠?
我轉左食副廠好似惡化左,係唔係要食番正廠?

食邊隻
我用foam既 朝早洗完頭 搽完 過一陣照吹頭gel頭
點先可以接受到自己脫髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞