ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
想問下
assistant officer 正常表現黎計 3-5年可以升officer ?

你做到3-5年先算啦
流失率咁大

流失率大, 留低係度執屎既 會唔會升得快D呢
年廿八寄,貼3.4郵票,冇回音

好似要$3.9 呢個應該係正常重量

屌..我都係$3.4 仆街了

Same
$3.9 收到回覆了
我想問自己拎去北角係咪唔洗郵票

呢條問題都問得出
郵票要黎做咩呢 係郵費
咁你自己拎去仲要郵費做咩

呢條問題都問得出
郵票要黎做咩呢 係郵費
咁你自己拎去仲要郵費做咩

幾歲呀

幾歲呀

你都係咪去考慳返啲車錢算啦

講笑 各位巴打加油 下年grad都想試下 有無做過/in過嘅講多d
岩岩ICAC打來 confirm 我學歷

巴打幾時收申請書覆函架?

ICAC做野好快喎
申利:淨係收到覆函

巴打咩學歷

巴打咩學歷

IVE仔

巴打咩學歷

IVE仔

幾多號寄? 編號頭一百?
$3.4 收到覆函
咩都未收到
1/2寄
屌點解我會寄1.7

巴打咩學歷

IVE仔

唔洗諗,話就話5科合格,實際上你冇大學位唔會請。每次都千幾二千人交,實際上請得幾十人。

巴打咩學歷

IVE仔

唔洗諗,話就話5科合格,實際上你冇大學位唔會請。每次都千幾二千人交,實際上請得幾十人。

我覺得 interview完再算
你個人smart 考官好易睇得出
轉數高 唔一定讀書勁既

巴打咩學歷

IVE仔

我覺得 interview完再算
你個人smart 考官好易睇得出
轉數高 唔一定讀書勁既

但係轉數高好容易讀書勁
隔離aco都無咁多踩人 擾敵
呢個post 咁少人已經有幾個
編號2347 今日終於收到

我年廿九寄…
原來有二千幾apply
請廿幾個即係1/100
原來有二千幾apply
請廿幾個即係1/100

我諗會有initial screening,有人會冇得in

紀律部隊先係合資格就一定比你見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞