ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
想問下收到call既巴絲係咪做緊銀行/公營機構

我唔係, 做緊sales
我仲未收到電話話會call老闆

我都未
有無人助理主任已經完哂所有procedure?

見完朋友咋,有無師兄見左僱主?

其實係見老細先定body check 先

見老闆先

🙏🏻🙏🏻您點同老闆講?有無咩特別?

直接講,去到呢個地步唔通話我有個朋友想見下你咁咩

不過要好大勇氣,rehearsal咗好多次

見完朋友咋,有無師兄見左僱主?

其實係見老細先定body check 先

見老闆先

🙏🏻🙏🏻您點同老闆講?有無咩特別?

直接講,去到呢個地步唔通話我有個朋友想見下你咁咩

不過要好大勇氣,rehearsal咗好多次

講左了 真係要勇氣

我係做緊bank

我係做緊bank

我做左幾年兼職
有VETTING既巴絲公開考試英文成績係點?

佢打過黎話助理主任full左,但有另一個post,一樣offer,係9月9號屯門有個簡介會,叫我去聽
個post title唔記得左,佢問左我有無車牌,話要比較多外出咁樣
之前我同另一個fd都apply助理主任,佢都收到電話去聽talk
上黎問下有無同路人

上星期收到
2號去

想問個post叫咩名

我都有收到
叫caci

咁咪要打成千個電話

呢個 Post 唔會正途(公開招聘)請返來,想做可以去聽下 Talk,但個危險性同繁複性高好多,要求良好觀察力同正常駕駛技術。

利申:考過查過清楚係做咩

Motor driver?
大家收到電話未?
大家收到電話未?

等緊收封信。
我以為係bc先,冇諗過咁快
大家收到電話未?

等緊收封信。
我以為係bc先,冇諗過咁快

但要係未有正式offer就辭職
幾時report duty

我補水走。賠一個星期多啲

你會拎左正式offer先辭?

遲左啦已經。

遲左啦已經。

哈,知唔知體檢檢咩?係咪實過😂

遲左啦已經。

唔敢辭住, 補水走扣annual
已經辭左職, 但未去BODY CHECK
頂,封信仲未收到。想快啲搞掂埋body check, 唔想日日喺度心掛掛
頂,封信仲未收到。想快啲搞掂埋body check, 唔想日日喺度心掛掛

想問下icac body check,手臂有紋身過唔過到?著襯衫遮到

我都係仲要辭左職
想問上面有人話9月9號有talk係咪人人都去得 定要佢打俾你
有無師兄收到bodycheck信?

收到啦?

收到啦?

未呀,佢好似話今個星期頭,你記唔記得佢話幾時有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞