ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
有無人收到電話,9月9號去屯門聽talk?

你係去到咩stage 呀?

佢打過黎話助理主任full左,但有另一個post,一樣offer,係9月9號屯門有個簡介會,叫我去聽
個post title唔記得左,佢問左我有無車牌,話要比較多外出咁樣
之前我同另一個fd都apply助理主任,佢都收到電話去聽talk
上黎問下有無同路人

上星期收到
2號去

想問個post叫咩名

我都有收到
叫caci

好似係,thx!
其實我遞左幾次信申請,佢都冇比我做筆試,到底係咩問題?真心想改 虛心求教
利申:非三大,UE E,前幾次申請冇車牌,而家有。

係咪每次都寄唔到去或者封信錯名串錯字個d?

唔係,對過。寄埋掛號。
真心灰J,可能衰英文同非三大
有無人收到電話,9月9號去屯門聽talk?

你係去到咩stage 呀?

佢打過黎話助理主任full左,但有另一個post,一樣offer,係9月9號屯門有個簡介會,叫我去聽
個post title唔記得左,佢問左我有無車牌,話要比較多外出咁樣
之前我同另一個fd都apply助理主任,佢都收到電話去聽talk
上黎問下有無同路人

上星期收到
2號去

想問個post叫咩名

我都有收到
叫caci

咁咪要打成千個電話
有無人助理主任已經完哂所有procedure?

見完朋友咋,有無師兄見左僱主?

上黎問下有無同路人

上星期收到
2號去

想問個post叫咩名

我都有收到
叫caci

咁咪要打成千個電話

呢個 Post 唔會正途(公開招聘)請返來,想做可以去聽下 Talk,但個危險性同繁複性高好多,要求良好觀察力同正常駕駛技術。

利申:考過查過清楚係做咩

點考法
如果佢打黎搵你聽talk即係screen過適合先會打?

想問個post叫咩名

我都有收到
叫caci

咁咪要打成千個電話

呢個 Post 唔會正途(公開招聘)請返來,想做可以去聽下 Talk,但個危險性同繁複性高好多,要求良好觀察力同正常駕駛技術。

點考法

我個次個 Talk 講左一大輪就叫你做份問卷,問下你個人生活既野。
聽 Talk 應該好多人,我個次好次有幾日揀
如果過到(全部過?)就會有次測驗之類,但睇你合作性同觀察力應變能力同渣下車,無筆試唔肯定佢實際上想要咩。幾好玩
但無下文鳥

未有車牌即係玩撚完啦

我都有收到
叫caci

咁咪要打成千個電話

點考法

我個次個 Talk 講左一大輪就叫你做份問卷,問下你個人生活既野。
如果過到(全部過?)就會有次測驗之類,但睇你合作性同觀察力應變能力同渣下車,無筆試唔肯定佢實際上想要咩。幾好玩
但無下文鳥

未有車牌即係玩撚完啦

X2

做咩
其實我遞左幾次信申請,佢都冇比我做筆試,到底係咩問題?真心想改 虛心求教
利申:非三大,UE E,前幾次申請冇車牌,而家有。

英文唔得咩都唔洗講

上星期收到
2號去

想問個post叫咩名

我都有收到
叫caci

咁咪要打成千個電話

點考法

但無下文鳥

聽完talk幾耐之後會有測驗?

其實係見老細先定body check 先
我要打老虎!!!!
我要打老虎!!!!

??

見老闆先

見老闆先

🙏🏻🙏🏻您點同老闆講?有無咩特別?
我仲未收到電話話會call老闆

我都有收到
叫caci

咁咪要打成千個電話

點考法

但無下文鳥

聽完talk幾耐之後會有測驗?

岩岩收到call,
2號屯門聽talk, 有無巴打做緊/考過可以分享下?
想問下收到call既巴絲係咪做緊銀行/公營機構
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞