ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
收到basic law result
幾時先知請唔請
收到basic law result
幾時先知請唔請

我都收到
Any news
上個月FIB, 今日信箱收到 G.F.200, 咁係咪有機請?
上個月FIB, 今日信箱收到 G.F.200, 咁係咪有機請?

幾千個apply應該得30個收到

幾千個apply應該得30個收到

應該多過30,預有部分人reject offer or 過唔到vetting

巴打幾時in架?

巴打幾時in架?

5月中

即係跟住就vetting? 恭喜巴打

巴打幾時in架?

5月中

恭喜巴打
5月養幾in緊幾時有呢⋯⋯好擔心
Gf200係16號寄出左
https://t.me/Kkkklv467
https://t.me/Kkkklv467

搵人練 group interview
有興趣請 telegram 我
想考所有正苦工都可以

巴打都收到? 我封信上邊都係寫16號寄出
我都收到form
之前睇forum,兩個referee係咪可以搵朋友做?

16號寄出 +1

16號寄出 +1

收唔到

係 應該呢轉冇人交先會再send gf200出去
唔會send多過佢要既數啦 如果個個都過到vetting咪爆head count

係 應該呢轉冇人交先會再send gf200出去
唔會send多過佢要既數啦 如果個個都過到vetting咪爆head count

爆都冇野,佢都係計分掉最低果d落waiting list
想問下有冇人都報左社關處既助理廉政主任

星期三小組
係咪要對時事新聞,行政果d有相當認識先有機會請

好似好難in既咁
想問下有冇人都報左社關處既助理廉政主任

星期三小組

星期二
知唔知小組點考 中定英

呢個post好似冇人考咁 冇人會討論

呢個部門先得160人到 請既人都應該少
咁少人收到gf200 form?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞