ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
寫口供有咩要prep

Luck

份口供要口語寫定書面語

書面,個talk有講

朝早個session冇講

有人問lol

有個50歲嘅呀嬸係咁問埋啲無聊嘢
問到人地要腰斬去下個環節

哈哈 我個場啲人好正常,好似好多都好後生咁
寫口供有咩要prep

Luck

份口供要口語寫定書面語

書面,個talk有講

朝早個session冇講

有人問lol

有個50歲嘅呀嬸係咁問埋啲無聊嘢
問到人地要腰斬去下個環節

我都係朝早個session

係咪你冇交齊啲公開試成績表呀

交齊曬啦 ....

聽講話好睇重Al/DSE成績⋯

利申:AL 2A3B 三大17 FG都無written invitation

巴打讀五年
Medic?

6年wor

一定係medic
唉 最後都冇信...
得封confirmation 收到之後一直都冇
今年 master grad 都冇...
唔知揀人written 準則係咩
仲打唔打電話去問好 ...

係咪你冇交齊啲公開試成績表呀

交齊曬啦 ....

聽講話好睇重Al/DSE成績⋯

利申:AL 2A3B 三大17 FG都無written invitation

係咪勁得滯 怕你無心做

會唔會係咁
去緊總部
份筆試仲難過其他部隊officer級
係咪得一個session, 有冇巴打唔係今日0800考

我等陣2點考

兩點

但我已經到咗附近

想問點考?口供報告 轉供英文好似好難

好簡單
點先可以做到ICAC 而又可以收黑錢?

好簡單

其實唔難
大家加油!
做完240條psychometric已經燥燥哋

坐到屁股開花

好簡單

其實唔難

口供唔難,係問題先難諗

亂問
兩個sessions 咁即係大概500人有written
應該仲有

應該得今日上下午兩場
應該仲有

應該得今日上下午兩場

驚多人 返正我都係陪考,無希望
應該仲有

應該得今日上下午兩場

驚多人 返正我都係陪考,無希望

其實甘多人 ,睇都睇到佢
幾時先有消息
幾時先有消息

官方講法係一至兩個月?!
都500份卷,要啲時間睇嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞