ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
Check唔check考生馬會戶口?

會check 但唔影響,唔係欠落街數無問題
銀行戶口既transactions 會緊要過馬會
重點係清清楚楚
但去到vetting 先擔心啦呢d...
揀到你去筆試先叫candidates 到而家都唔知佢地揀考生既標準

馬會ac都check
會唔會話知你賭波扣分 平均一個月幾百到

我知pc 會check 你投注量

會check 但唔影響,唔係欠落街數無問題
銀行戶口既transactions 會緊要過馬會
重點係清清楚楚
但去到vetting 先擔心啦呢d...
揀到你去筆試先叫candidates 到而家都唔知佢地揀考生既標準

馬會ac都check

咁今日開始唔賭啦

馬會ac都check

咁今日開始唔賭啦

Pc check 3年記錄

Icac 咁廉潔會唔會都睇得好緊

咁今日開始唔賭啦

Pc check 3年記錄

Icac 咁廉潔會唔會都睇得好緊

細賭應該唔怕掛
我仲有萬幾蚊卡數
想問今日寄會問會太遲
可唔可以直接拎去北角果邊交

打去問過
係計郵局個chop日期
所以你聽日寄都仲得
去到北角咁遠親身交又唔會加分
除非你住北角啦
同一日寄嘅收到confirm receipt
我仲未收到
咩都未收到
咩都未收到

我都係
training係點好似警察咁入學堂
咩都未收到

我都係

大家用左幾多郵票?
我諗一係填錯資料,填少左或比少左郵票

連試都無機會試
GG 無信番
以合約方式聘用,合約為期兩年半
完左會唔會續約

icac特別d 佢會轉長約 好似係

你就想,每2年半續一次,有咩依郁瀨咗嘢(例如:被被告打甩咗,仲要輸堂費)成隊唔駛續約都得

有試過?
source?
未收到信加一
大家幾號寄?
未收到信加一
大家幾號寄?

未收到 我27/1寄
未收到信加一
大家幾號寄?

未收到 我27/1寄

幾多個郵票呀
未收到信加一
大家幾號寄?

未收到 我27/1寄

未收到 我31號寄
我朋友舊年考過
Interview 衰左
Written test 都幾係野
寫到手斷
時間幾趕
英文唔洗超好
但起碼要表達得清楚囉
Interview 仲甘
我諗fresh grad 加未apply 過既人
會俾人嚇窒
我朋友舊年考過
寫到手斷
時間幾趕
英文唔洗超好
但起碼要表達得清楚囉
會俾人嚇窒

我16 grad 就係interview俾佢拋窒咗
好記得佢話我地大把有幾年工作經驗嘅candidate
點解要揀你fresh grad
我朋友舊年考過
寫到手斷
時間幾趕
英文唔洗超好
但起碼要表達得清楚囉
會俾人嚇窒

我16 grad 就係interview俾佢拋窒咗
好記得佢話我地大把有幾年工作經驗嘅candidate
點解要揀你fresh grad

我朋友都好似有俾人問過,
佢話fresh grad 係白紙,
冇固有既偏見,取向,
對學習新野更有效率
不過係衰左時事題
年廿八寄,貼3.4郵票,冇回音

好似要$3.9 呢個應該係正常重量
年廿八寄,貼3.4郵票,冇回音

好似要$3.9 呢個應該係正常重量

屌..我都係$3.4 仆街了
想問下
assistant officer 正常表現黎計 3-5年可以升officer ?
想問下
assistant officer 正常表現黎計 3-5年可以升officer ?

你做到3-5年先算啦
流失率咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞