ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
咩briefing?
未收到信

Recruitment Briefing Sessions for Assistant Commission Against Corruption Officer

聽日仲有冇機會收到信
收到信啦, 有冇人去briefing?

我請假去

射波去

諗緊去唔去

返5day唔洗射波
咩briefing?
未收到信

Recruitment Briefing Sessions for Assistant Commission Against Corruption Officer

聽日仲有冇機會收到信

等多2日啦,政府做野慢
咩briefing?
未收到信

聽日仲有冇機會收到信

等多2日啦,政府做野慢

見到有師兄deadline前一日寄都已經收到信 就覺得已經完左咁
收到信
1/4 written

其實係唔係逢apply 都有

唔知喎
Btw你個名
我都裸辭咗

17 fg當然要努力揾 懷疑係逢報都有,遲同早收信嘅分別姐
160高佬係假膠, 之前啱啱出完覆函佢就話自己收到interview啦
加上考ICAC過往唔會整咩briefing亦唔會有個咩fitness test嘅"WEBSITE"
上面兩位巴絲唔使打定輸數, 唔使對於佢地講嘅嘢太認真
對自己有信心D

真係膠都廢時俾

咁往年真係冇咁樣做
而160嗰位真係好早就喺度放埋D流料, 有懷疑好正常姐
咁懷疑埋你唔好意思
我都收到信4月1做written test

今日收定尋日
3大做左年幾野都收唔到written

今日收定尋日

尋日呀
我都尋日收到信
我想問 大家講緊嘅係執行處個輪定係仲open for apply嘅社關處個輪

執行處社關處都會報
想問個written test係咪剩係得果日?果日唔嚮香港⋯
如果得果日唯有放棄
上年grad收唔到 下年有兩年工作經驗希望得
仲未收到信
利申:3大17 fg
我都收到信了
1/4 written test

非3大 U grad, 做左幾年野
仲未收到信

Same 打定輸數
仲未收到信

Same 打定輸數

前兩年報有收written 今年未收到
我都收到信了

都係同其他人同一日收到? 利申收唔到
我都收到信了

都係同其他人同一日收到? 利申收唔到

收唔到gg 去hw算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞