ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
有無人知written 大約考咩
仲未收到信
利申:3大17 fg

Same 打定輸數

前兩年報有收written 今年未收到

仲未有

收唔到信
網上申請個個係咪唔會有confirm email
都係無信
到底有幾多人係收到信?

點解收勁信嘅潛晒

點解收勁信嘅潛晒

收到
今日收到信
community relations department
網上報名
今日收到信
community relations department
網上報名

17號截止果份?

點解收勁信嘅潛晒

收到

A Chinese and English listening and written test, and a psychometric test

點解收勁信嘅潛晒

收到

A Chinese and English listening and written test, and a psychometric test

咁有無得温習?有無basic law?
仲係無信
仲係無信

仲係無信

無 嫁啦 已經派完
我尋日打過去,佢地話做唔切野,依2日會出覆函

點解收勁信嘅潛晒

收到

咁有無得温習?有無basic law?

廉署其實好慘,明明係政府部門,但年年只以contract請人,要能力明明大學生能力,但請人學歷只寫中五,根本佢個位都係請大學生多,純粹用黎㩒留人工
廉署其實好慘,明明係政府部門,但年年只以contract請人,要能力明明大學生能力,但請人學歷只寫中五,根本佢個位都係請大學生多,純粹用黎㩒留人工

十分同意
有無人聽日上briefing session, 要唔要著suit去聽?
有無人聽日上briefing session, 要唔要著suit去聽?

我去,casual wear

我去,casual wear

我尋日打過去,佢地話做唔切野,依2日會出覆函

仲係無信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞