ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
有無巴打知,icac洗咪好似其他紀律部隊咁剃頭入學堂個啲野

唔洗剃頭,但上堂上到你傻

但都係要入學堂步操上堂幾個月?
OT有無補水?

?

政府機構wor,應該冇啦,我聽講AO EO OT都冇水補

係冇水補,不過有補假,好過私人公司乜都冇既
OT有無補水?

?

政府機構wor,應該冇啦,我聽講AO EO OT都冇水補

係冇水補,不過有補假,好過私人公司乜都冇既

我講緊eo ot icac就唔知,如果做臥底/放蛇點計?
好似幾正咁
收返申請書覆函 希望新年後收到進一步消息啦
面試要兩文三語?
好驚
有學位不如試考廉政主任啦
Officer grade starting $40k
有學位不如試考廉政主任啦
Officer grade starting $40k

咁易咩屌

咁快收到reply
想問你既背景係乜?u grad?

咁快收到reply
想問你既背景係乜?u grad?

我早apply掛 非三大乞食科
我都尋日收到回覆喇
唔知幾時通知做written test
希望有咩
Check唔check考生馬會戶口?

會check 但唔影響,唔係欠落街數無問題
銀行戶口既transactions 會緊要過馬會
重點係清清楚楚
但去到vetting 先擔心啦呢d...
揀到你去筆試先叫candidates 到而家都唔知佢地揀考生既標準
想問今日寄會問會太遲
可唔可以直接拎去北角果邊交
收到嘅巴打係幾時寄?
我都收到回覆話收到application 希望有 test 做

重點係清清楚楚
揀到你去筆試先叫candidates 到而家都唔知佢地揀考生既標準

上年係有APPLY基本都有得筆試

仲有上面話直接考officer, officer要有五年工作經驗仲要特定行業如金融, 工程ETC 呢D先計
想問今日寄會問會太遲

我都係今日寄 快件確保聽日收到
唔寄就真係太遲啦
想問今日寄會問會太遲

總部24小時開放,你今晚凌晨3點攞去交俾地下counter都得
比較想知係咪有視測 佢話視力良好

同埋我諗面試英文比重多?
想問下有色弱有排到d15 得唔得
比較想知係咪有視測 佢話視力良好

同埋我諗面試英文比重多?

有視測,我記得好似係戴住眼鏡做
英文比重睇你邊round,Final interview 無記錯就自介英文其他問答中文再讀一篇短既普通話

太耐之前,而家唔知仲係唔係
收到嘅巴打係幾時寄?

十幾號左右,唔太記得

重點係清清楚楚

馬會ac都check
會唔會話知你賭波扣分 平均一個月幾百到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞