ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
嘩原來仲未有消息架 屌我以為一早比人foul左,巴打們都剩係收到封申請確認信?

我都淨係有確認信,不過好可能同你一樣比人foul左

今年肯定foul好多人
做老廉可唔可以燒槍?

可以
做老廉可唔可以燒槍?

可以

好似話入到去可以申請入去有個special unit,就可以燒槍
不過其他職位無得燒
所以icac唔係咁著重體能
有冇人用網上系統交Form? 佢有冇即時出verification email?
收到信啦, 有冇人去briefing?

巴打你係apply執行處果個定係社區關係處果個?

仲未有消息
咩briefing?
未收到信

我都未收到,我打定輸數
160高佬係假膠, 之前啱啱出完覆函佢就話自己收到interview啦
加上考ICAC過往唔會整咩briefing亦唔會有個咩fitness test嘅"WEBSITE"
上面兩位巴絲唔使打定輸數, 唔使對於佢地講嘅嘢太認真
對自己有信心D
160高佬係假膠, 之前啱啱出完覆函佢就話自己收到interview啦
加上考ICAC過往唔會整咩briefing亦唔會有個咩fitness test嘅"WEBSITE"
對自己有信心D

多謝絲打鼓勵 不過打定輸數,比啲心理準備自己都係好事黎既
岩岩收到信4月做test
真係有briefing session呀

我請假去

射波去

諗緊去唔去
收到信
1/4 written

其實係唔係逢apply 都有

巴打你係apply執行處果個定係社區關係處果個?

執行處
對自己有信心D

真係膠都廢時俾
咩briefing?
未收到信

Recruitment Briefing Sessions for Assistant Commission Against Corruption Officer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞