ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
唉,written 果日要六點起身

要早過8點到
仲早過返工
唉,written 果日要六點起身

要早過8點到
仲早過返工

7點半要到
有無人apply社區關係 收到invitation?
其實做尼份工真係要熱誠,如果冇得升分分鐘真係做唔過
有無人apply社區關係 收到invitation?

其實依個係咪應該 開另一個 post , 好 亂

2017 ICAC 社區關係處 助理廉政主任
https://lihkg.com/thread/180014/page/1?ref=ios
唉 最後都冇信...
得封confirmation 收到之後一直都冇
今年 master grad 都冇...
唔知揀人written 準則係咩
仲打唔打電話去問好 ...

係咪你冇交齊啲公開試成績表呀

交齊曬啦 ....

聽講話好睇重Al/DSE成績⋯

利申:AL 2A3B 三大17 FG都無written invitation
唉 最後都冇信...

交齊曬啦 ....

利申:AL 2A3B 三大17 FG都無written invitation

唉 最後都冇信...

交齊曬啦 ....

巴打讀五年
Medic?

6年wor
有啲緊張,雖然都知自己係陪跑

我唔要陪跑......

我唔要陪跑......

咁冇人想陪跑嘅
唉 最後都冇信...

交齊曬啦 ....

係咪勁得滯 怕你無心做
以合約方式聘用,合約為期兩年半
完左會唔會續約

icac特別d 佢會轉長約 好似係

你就想,每2年半續一次,有咩依郁瀨咗嘢(例如:被被告打甩咗,仲要輸堂費)成隊唔駛續約都得

雲大師嗰隊咪仆街。。
寫口供有咩要prep
寫口供有咩要prep

Luck
寫口供有咩要prep

Luck

好似要寫一份英文既report , 有冇咩格式
寫口供有咩要prep

Luck

份口供要口語寫定書面語

書面,個talk有講
寫口供有咩要prep

Luck

份口供要口語寫定書面語

書面,個talk有講

朝早個session冇講

有人問lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞