ICAC助理廉政主任

768 回覆
8 Like 13 Dislike
收到面試offer了

吹大d
最憎呢啲人喺度擾敵
最憎呢啲人喺度擾敵

見到嗰D擾敵撚真係覆都廢事

利申上年入到Interview round今年再報

有無巴打報名? 條高佬之前做老廉
最憎呢啲人喺度擾敵

見到嗰D擾敵撚真係覆都廢事

利申上年入到Interview round今年再報

有咩rounds? 老廉個招聘程序好似好秘密咁

追post啦
頭幾頁講過晒啦
u乜野grad
第一日見工?
我符合要求 佢叫我in咪叫
唔叫咪唔叫 關你咩事
u grad好威咩
五千人 今年發生乜野事呀
琴晚鳳凰台節目訪問ICAC一哥,話今年會招聘20-30名呢個位

五千個爭二三十個位

呢個真心痴線 上一兩年最盡二三千
琴晚鳳凰台節目訪問ICAC一哥,話今年會招聘20-30名呢個位

五千個爭二三十個位

呢個真心痴線 上一兩年最盡二三千

我上年最後一日親身交 10xx
上年佢就分上下晝兩場written, 有報就有written
但我諗今年咁多人唔會所有人written
而家有Facebook周圍講搞到大家湧住報 反正報下又唔洗成本
而家有Facebook周圍講搞到大家湧住報 反正報下又唔洗成本

仲有香港X1
之前係discuss睇到有條友話一定要有車牌,到底係真唔係?
MASTER JJ
三大

收唔到INTERVIEW
MASTER JJ
三大

邊有咁快叫interview 呀? 有人收到通知咩?
之前係discuss睇到有條友話一定要有車牌,到底係真唔係?

我上年都睇過有人咁講
我有FD做緊但佢冇車牌

我上年都睇過有人咁講
我有FD做緊但佢冇車牌

師兄你有冇問你個朋友,英文interview 問題通常問咩題目多?等我自己練多幾野.....
大家做咩唔報佢地調查員?待遇差好遠
大家做咩唔報佢地調查員?待遇差好遠

呢個post 未係調查囉
MASTER JJ
三大

筆試都未出點會咁快有interview
MASTER JJ
三大

btw據我所知incomplete application呢幾日會收到reject信

btw據我所知incomplete application呢幾日會收到reject信

未考試都出reject 唔係考左唔得先會出咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞