2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
好鍾意今集四重奏
別府司
好鍾意今集四重奏
別府司

又未覺得好好睇
但成套出嚟果種feel我都係好鍾意
石田百合子有隻貓入左醫院
笨蛋主義套住む住む, 無聊得黎又睇完一集

我都有睇
睇呢三條友9up唔知點解又幾正
男優呢 有啲咩人係假到仆街
利申 唔識分

男人無咁多包袱

講開又覺得無咩留意

木村咪多包袱law

偶像同演員有分別

諧星好多都假
白日夢女第二集
靚仔真好
點算我覺得月9好好睇
隆太把聲j死我
白日夢女第二集
靚仔真好

我鍾意涼多過key
點算我覺得月9好好睇
隆太把聲j死我

好有磁性
點算我覺得月9好好睇
隆太把聲j死我

好有磁性

主唱大人
原來肥雞讀果間大學計出席率 所以今年佢畢唔到業

都唔知有冇freeride人
好鍾意今集四重奏
別府司

又未覺得好好睇
但成套出嚟果種feel我都係好鍾意

我覺得有d 造作
但都好睇既
會長主演!黑島結菜 繼NTV「穿越時空的少女」最新連續劇,WOWOW台5月推出 成田名璃子小説改編「東京すみっこごはん」(東京一隅的飯)。以東京下町為舞台,一個獨棟的木造老房子聚集著年齡、職業各異的人們,分享各自手作的料理,透過美味的家庭料理,溫暖的交流也解開了彼此的心結。黑島飾演雙親很早就過世的主角澤渡楓,首次挑戰在劇中製作料理。導演是電影「少女」「裁縫師的美麗人生」三島有紀子。
www.wowow.co.jp/dramaw/sumikko/
會長主演!黑島結菜 繼NTV「穿越時空的少女」最新連續劇,WOWOW台5月推出 成田名璃子小説改編「東京すみっこごはん」(東京一隅的飯)。以東京下町為舞台,一個獨棟的木造老房子聚集著年齡、職業各異的人們,分享各自手作的料理,透過美味的家庭料理,溫暖的交流也解開了彼此的心結。黑島飾演雙親很早就過世的主角澤渡楓,首次挑戰在劇中製作料理。導演是電影「少女」「裁縫師的美麗人生」三島有紀子。
http://www.wowow.co.jp/dramaw/sumikko/

又食飯

即係2017會拍少左野

我都有睇
睇呢三條友9up唔知點解又幾正

3條友9 up 得黎,氣氛有d 古怪就完

即係2017會拍少左野

可能接多套劇就算
黎緊17年都有4套電影有佢份
就活家族 9.5%
被討厭的勇氣 6.6%
兩套都微升

會唔會又結唔成婚
點算我覺得月9好好睇
隆太把聲j死我

好有磁性

主唱大人

企埋澤村一樹顯得好矮
謊言的戰爭幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞