2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
2017年重有呢D傻西

無左木村根本唔係smap,就算上大陸發展相信唔會好得去邊。只可以說飯島三智太可惡

木村應該是最知名的,即使他失去了SMAP 的團稱,其他人的知名度???

係日本知名度
中居應該仲勁過木村

上次先有friend 又係同我講,無佐木村,其他幾個等退休
佢地都無睇開日本藝能界,剩係靠tvb 番木村d 劇就以為其他幾個無野撈,中居自己都有d節目主持做啦

中居唔係有啲係大把

松隆子係4重奏又係好老態

1個39 1個36 仲要兩個都結過婚生過仔 老態都好正常

呢個就永遠童顏ga la
20世紀與21世紀最想聽既情歌頭十名

https://www.facebook.com/JapanDrama/photos/a.610220262378347.1073741827.610219472378426/1375825265817839/?type=3&theater

尾崎豐我都係前幾年套SP先識佢
如果佢未死可以去到咩地位呢
20世紀與21世紀最想聽既情歌頭十名

https://www.facebook.com/JapanDrama/photos/a.610220262378347.1073741827.610219472378426/1375825265817839/?type=3&theater

尾崎豐我都係前幾年套SP先識佢
如果佢未死可以去到咩地位呢

桑田佳祐
我都開始鍾意文乃 如果佢笑多啲就好

中居唔係有啲係大把

之前睇嗰啲年收入排名
無記錯佢收入係木村一倍有多
Johnny 入面同藤島 ジュリー景子同級
只係少過 Mary 同 Johnny

松隆子係4重奏又係好老態

1個39 1個36 仲要兩個都結過婚生過仔 老態都好正常

呢個就永遠童顏ga la

諗起黑木瞳

中居唔係有啲係大把

之前睇嗰啲年收入排名
無記錯佢收入係木村一倍有多
Johnny 入面同藤島 ジュリー景子同級
只係少過 Mary 同 Johnny

大部分都係來自D節目收入 CM都都唔係佔得多
所以班搞笑藝人真係搵好多
青春無敵

我們的時代 遊川 天海 內田
http://www.bilibili.com/video/av8082837/
我都開始鍾意文乃 如果佢笑多啲就好

結左婚
錯覺定咩 今季好似套套第一集都唔差
唯一覺得悶啲既得下剋上
唯一覺得悶啲既得下剋上

下剋上都幾好呀
夠簡單直接 又輕鬆
吉高同上田好有火花
上田應該幾中意同吉高呢類人做節目
唯一覺得悶啲既得下剋上

下剋上都幾好呀
夠簡單直接 又輕鬆

簡單過頭
唯一覺得悶啲既得下剋上

下剋上都幾好呀
夠簡單直接 又輕鬆

簡單過頭

小學生係咁架啦
有冇人有睇波溜同影帝個套
諗緊睇唔睇好
諗緊睇唔睇好

淨係睇影帝都抵
唯一覺得悶啲既得下剋上

下剋上都幾好呀
夠簡單直接 又輕鬆

簡單過頭

小學生係咁架啦

深田恭子好膠

簡單過頭

小學生係咁架啦

深田恭子好膠

無腦角色好岩佢
諗緊睇唔睇好

淨係睇影帝都抵

咁又係

係日本知名度
中居應該仲勁過木村

上次先有friend 又係同我講,無佐木村,其他幾個等退休
佢地都無睇開日本藝能界,剩係靠tvb 番木村d 劇就以為其他幾個無野撈,中居自己都有d節目主持做啦

中居唔係有啲係大把

我覺得最無可能(唔係無能力)去外國發展係佢啦
佢一直都係一心做主持、司儀
一離開日本就有language barrier
點會去外國呀

簡單過頭

小學生係咁架啦

深田恭子好膠

無腦角色好岩佢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞