2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
鄰國版約會預告
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1794119274184499&id=1561166044146491

女主角似菜菜緒多d

其實女主角都OK 係冇杏咁可愛
男主角簡直係災難
我估係富士要求拍到一模一樣
鄰國版約會預告
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1794119274184499&id=1561166044146491

女主角似菜菜緒多d

男主角簡直係災難

睇預告,基本上經典場面都有拍返出黎,我估劇本富士要求好嚴格。

女主角似菜菜緒多d

男主角簡直係災難

睇預告,基本上經典場面都有拍返出黎,我估劇本富士要求好嚴格。

拍到個形但拍唔出個神
四重奏

光妹~高橋~
跟我一齊吹奏四重奏

龍平

今季暫時最高質.
自推東京白日夢女推推推 超貼地RAHHHHHHHHHHH 坂口啲對白猛鳩語錄勁啱用

男主角簡直係災難

拍到個形但拍唔出個神

好似話古澤良太去親自去睇點拍

第4出動

第4出動

柒柒地
淨睇第1集 今季D劇冇令我失望
東京白日夢女>四重奏>A LIFE>樂園>就活家族>...

吉高做得幾搞笑 反白眼果下
淨睇第1集 今季D劇冇令我失望
東京白日夢女>四重奏>A LIFE>樂園>就活家族>...

吉高做得幾搞笑 反白眼果下

D特效唔會OVER左
本身個故仔夠貼地夠真
第一集都改得幾好 係驚佢後面要到自己寫會出事

呢套咩黎

呢套咩黎

超級上班族 左江內
大波遙上去同咸濕仔玩埋一份

http://www.oricon.co.jp/news/2084757/full/?ref_cd=tw_pic
自推東京白日夢女推推推 超貼地RAHHHHHHHHHHH 坂口啲對白猛鳩語錄勁啱用

值得睇
倫子段自白講中我心聲
人渣的本願咁撚正既 櫻田通就爽啦
用A調做比喻幾好
只要A調起 4個唔同性格的人都可以拉奏出好聽的四重奏

唔明,A調即係乜?
理想

現實

片尾首歌好正

好有椎名 風格
勁正

但四個人把聲好唔夾,聽落好撞好嘈

隻歌如果椎名自己再唱番仲正

聽唔出兩個男有唱過係咪淨係我問題
BTW,真係好好聽,期待蘋果姐會唱返
用A調做比喻幾好
只要A調起 4個唔同性格的人都可以拉奏出好聽的四重奏

唔明,A調即係乜?

唔係a調 只係a音 通常會拉a音比樂手調音先再演奏
我諗意思係大家唔同價值觀都可以協調到目標一致

有男聲但一定係一生>>>>龍平
推到有男主ver

呢套咩黎

超級上班族 左江內

呢套頭半集睇到訓

有男聲但一定係一生>>>>龍平
推到有男主ver

http://www.bilibili.com/video/av8055292/

松田話佢自己有唱到架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞