2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
今晚的music station
菅田將暉,橫濱流星,成田凌及杉野遥亮演唱GReeeeN的名曲《キセキ》。
https://www.facebook.com/JapanDrama/videos/1375782829155416/

唔知點解覺得怪怪地
睇完白日夢女,好想坐埋去吉高同榮倉張枱一齊飲野

佢地好飲得架喎
白日夢遲d邊個做band友同出軌男個角色

平岡祐太同田中圭

佢地好飲得架喎

飲到你訓低佢地重飲緊

佢地好飲得架喎

飲到你訓低佢地重飲緊

榮倉我就驚驚地,吉高我諗都仲有得鬥下
仲以為俾錢Viu今季冇日劇睇
原來播大叔

佢地好飲得架喎

飲到你訓低佢地重飲緊

吉高都係酒豪

佢地好飲得架喎

飲到你訓低佢地重飲緊

吉高都係酒豪

究竟佢地要做乜先可以KEEP到個身形

吉高都係酒豪

究竟佢地要做乜先可以KEEP到個身形

吉高肥左啦
而家豬豬同TVBT 係咪都冇得BT,一定要裝百度管家先Download到?

平岡祐太同田中圭

田中圭 我想像中漫畫入面既出軌男再鵪鶉d
而家豬豬同TVBT 係咪都冇得BT,一定要裝百度管家先Download到?

好似係

放棄左豬豬了

平岡祐太同田中圭

田中圭 我想像中漫畫入面既出軌男再鵪鶉d

田中圭已經好鵪鶉

放棄左豬豬了

如果我都有dl的話 可以幫你地up上黎
睇完四重奏第一集
坂元裕二返黎了

放棄左豬豬了

b站其實都可以dl

放棄左豬豬了

b站其實都可以dl

放得上去一定經過壓縮
睇完四重奏第一集
坂元裕二返黎了

上套含淚月九係咪都有講主角中意D咩天氣?

呢套冇上套有咁多畫面上的隱喻
求職家族幾好睇
木村套野劇情好一般
睇完白日夢女 有啲失望
睇完四重奏第一集
坂元裕二返黎了

.睇到尾,有 d 驚喜
炸雞個段幾認同
睇完白日夢女 有啲失望

失望係邊呢?
睇完四重奏第一集
坂元裕二返黎了

第一集佢終於無再只顧自己自 high
好多細節位都一集內解得返
貼地好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞