2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike

香港好似好少迷臨黨

唔出名

特攝時期個樣同宜加都差幾遠

年紀大好似開始D肉有D鬆
白日夢都幾好笑

超人都啱睇

今季日劇水準唔錯

好多時第一集都好睇

要過多排先知真正實力

香港好似好少迷臨黨

唔出名

我鍾意呀
娛樂台肥面個post名好撚柒
你照抄用某年某月某日 我愛有村架純都無咁樣衰

xx-xx-xxxx我愛長澤正美哩個post究竟已經幾多年歷史

xx-xx-xxxx我愛長澤正美哩個post究竟已經幾多年歷史

惠梨香閨真係極度高質

惠梨香閨真係極度高質

應該北川景子貼圖區耐D
不過當我留意到個post 未見過入面講北川景子
暫時只追謊言的戰爭 同木村個套 其他唔岩睇

輕鬆戲唔啱你口味?

謊言的戰爭真心超高質

輕鬆戲唔啱你口味?

謊言的戰爭真心超高質

又未去到咁誇張
d劇情無論係情節定進展都好普通咋

惠梨香閨真係極度高質

應該北川景子貼圖區耐D
不過當我留意到個post 未見過入面講北川景子

惡夢小姐果期仲係興 Hero2已經到夕陽

輕鬆戲唔啱你口味?

謊言的戰爭真心超高質

又未去到咁誇張

謊言係得搵水原希子做泰妹呢個角式超高質外, 其他都好普通.

輕鬆戲唔啱你口味?

謊言的戰爭真心超高質

又未去到咁誇張

謊言的戰爭真心超高質

又未去到咁誇張

藤木直人二父子會質疑草剪岡埋身係有目的,用幾次check 佢,平都d 日劇欺詐師太易就埋到身 不過我唔鐘意水原希子

又未去到咁誇張

藤木直人二父子會質疑草剪岡埋身係有目的,用幾次check 佢,平都d 日劇欺詐師太易就埋到身 不過我唔鐘意水原希子

反而用安田顯做二世祖好似有d浪費
隊長幾時變左咁夜訓
隊長幾時變左咁夜訓

反而用安田顯做二世祖好似有d浪費

都係,同暫時一集對付一個人,下半部d 劇情都唔知點撐

謊言的戰爭真心超高質

又未去到咁誇張

水原講泰文個時真係超似泰妹
咁安田好明顯係柒, 佢細佬同老豆當然信佢唔過.
所有野夾埋睇又唔覺好巧妙.
隊長幾時變左咁夜訓

呢年都好夜見到佢
諗緊睇唔睇香里奈好
暫定追四重奏同白日夢
淨睇第1集 今季D劇冇令我失望
東京白日夢女>四重奏>A LIFE>樂園>就活家族>...

吉高做得幾搞笑 反白眼果下

D特效唔會OVER左
本身個故仔夠貼地夠真
第一集都改得幾好 係驚佢後面要到自己寫會出事

啲特效好逃恥feel
第6回 コンフィデンスアワード・ドラマ賞
http://confidence-award.jp/
隊長幾時變左咁夜訓

高月彩良 又做返學生妹

高中>大學>高中

而家先19歲

係咪重版來了個課餘女漫畫家?
嘘の戦争無期望下又覺得幾好

Btw 賀來太好似靚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞