2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
好慘白日夢女2個矮ge要著高跟鞋
就個高ge
就個高ge

女人唔係鐘意著高踭鞋咩
應該話個高要就2個矮要著平底鞋
日本搞笑藝人狩野英孝近年形象衰到貼地,自從2014年10月同圈外人老婆離婚後,私生活更變本加厲。去年,狩野英孝被爆一腳踏六船,女伴包括女歌手川本真琴及皮包骨女星加藤紗里等,有關其黑材料卻越爆越多。

下月係狩野英孝嘅35歲生日,聽日出版新一期雜誌《FRIDAY》就率先送上大禮,踢爆佢跟17歲未成年少女發生性行為,狩野仲帶少女去時鐘酒店開房斷正,如證據確鑿,狩野觸犯東京都青少年保護育成條例,呢勻真係水洗都唔清。
四重奏好睇!! 高橋
就個高ge

女人唔係鐘意著高踭鞋咩
應該話個高要就2個矮要著平底鞋

吉高無咩著裙
見佢上007著裙著到好唔自在
日本搞笑藝人狩野英孝近年形象衰到貼地,自從2014年10月同圈外人老婆離婚後,私生活更變本加厲。去年,狩野英孝被爆一腳踏六船,女伴包括女歌手川本真琴及皮包骨女星加藤紗里等,有關其黑材料卻越爆越多。

下月係狩野英孝嘅35歲生日,聽日出版新一期雜誌《FRIDAY》就率先送上大禮,踢爆佢跟17歲未成年少女發生性行為,狩野仲帶少女去時鐘酒店開房斷正,如證據確鑿,狩野觸犯東京都青少年保護育成條例,呢勻真係水洗都唔清。

唔可以同未成年扑野架咩?

唔可以同未成年扑野架咩?

好似未成年直情唔俾出夜街?

高月彩良 又做返學生妹
做乜9賀來賢人搞到咁柒架

高月彩良 又做返學生妹

高中>大學>高中

而家先19歲

人地剃個陸軍裝都食到榮倉奈奈

香港好似好少迷臨黨

香港好似好少迷臨黨

唔出名
白日夢都幾好笑
白日夢都幾好笑

超人都啱睇

今季日劇水準唔錯

人地剃個陸軍裝都食到榮倉奈奈

溝果陣仲係型仔黎

香港好似好少迷臨黨

唔出名

槙野智章
暫時只追謊言的戰爭 同木村個套 其他唔岩睇
暫時只追謊言的戰爭 同木村個套 其他唔岩睇

輕鬆戲唔啱你口味?

香港好似好少迷臨黨

唔出名

特攝時期個樣同宜加都差幾遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞