2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有無人睇視覺偵探?

想睇 但有冇字幕組做
有無人睇視覺偵探?

想睇 但有冇字幕組做

自膠 日菁有做但未出
有無人睇視覺偵探?

想睇 但有冇字幕組做

自膠 日菁有做但未出

我唔想睇一格格的多部未呀
點解你地頂得順
呢隻金真係見到就想打鳩佢
A life咁多專用詞 好難代入
想睇啲講運動或者校園既日劇
巴打們有無介紹
巴打們有無介紹

對不起青春
即使弱小也能取勝<<呢套滿足你2個願望
巴打們有無介紹

ROOKIES

每次聽到キセキ就起晒雞皮
beautiful bloom有接近60萬科勞華
白日夢女而家有10萬 唔知過唔過到
松板套劇冇字幕組做?
搵唔到邊到有得睇
松板套劇冇字幕組做?
搵唔到邊到有得睇

自膠 原來上面有巴打講左
下克上第二集有D難頂, 劇名咁直接但頭兩集已經拖到暈.
幾個鏡頭就可以交待男主兒時陰影所以唔想個女行同一條路就得,
但就用兩集去講仲要都好唔清唔楚.
搞笑又無, 親情又無, 配角又無咩發揮, 催淚位又唔合理.
就咁睇男主不斷中二病發同個女夾硬賣萌好難頂到尾
A life咁多專用詞 好難代入

講完都唔知咩黎 自動skip
https://www.facebook.com/JapanDrama/videos/1379038095496556/

富士 洗唔洗兩套劇都係mannequin challenge
第二集又食野
之前bakarhytm真係無抽錯水

http://www.oricon.co.jp/news/2084891/full/?ref_cd=tw_pic
國王的brunch轉左做渡部健同佐藤琹里

真係有D失望 肥恭賣萌機會都冇乜

真係有D失望 肥恭賣萌機會都冇乜

開左咁多套 得呢套有啲想棄
富士月九紀錄
首回最低: 8.8% 該隱與亞伯
歷來最低: 6.8% Love Song
平均最低: 8.2% 該隱與亞伯
西内まりや主演の新月9ドラマ「突然ですが、明日結婚します」初回視聴率は8・5%

先完成一個目標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞