2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
「下剋上受験」第2話視聴率は10・6% 3ポイントの微減

對面播緊千與千尋都有咁高

企得穩

證明上年套別讓我走頭兩集得6.2唔關NTV事
新人留名 覺得A life有少少悶,可能睇多幾集會好啲。 我覺得下剋上考試好睇,輕輕鬆鬆咁就一集 Btw 可唔可以比好少少嘅劇本比菜菜子拍啊 好想繼續睇佢做戲啊!!佢其實好好戲架

利申:好鍾意菜菜子

上季套砂之塔唔錯 做得幾好
前季套垃圾真係黑歷史黎

咪就係 悶到呢。。。做得幾好都冇用 希望佢之後仲有戲啦 好想睇菜菜子啊!!!

企得穩

話說綾瀨遙套第2季精靈初回得8.2%,比第1季初回跌4.5%

坂口同Miwa襯D

巨人同小矮人
新人留名 覺得A life有少少悶,可能睇多幾集會好啲。 我覺得下剋上考試好睇,輕輕鬆鬆咁就一集 Btw 可唔可以比好少少嘅劇本比菜菜子拍啊 好想繼續睇佢做戲啊!!佢其實好好戲架

利申:好鍾意菜菜子

上季套砂之塔唔錯 做得幾好
前季套垃圾真係黑歷史黎

咪就係 悶到呢。。。做得幾好都冇用 希望佢之後仲有戲啦 好想睇菜菜子啊!!!

果套簡直浪費卡士

坂口同Miwa襯D

巨人同小矮人

又到一年一度食惠方卷既時間

又到一年一度食惠方卷既時間

緯來日本台
森田藥粧劇場「真田丸」

賣藥嘅喂
緯來日本台
森田藥粧劇場「真田丸」

賣藥嘅喂

森田丸

企得穩

話說綾瀨遙套第2季精靈初回得8.2%,比第1季初回跌4.5%

上季尾兩集已經得返7.x
有8.2都心滿意足 希望keep到啦

有冇人估到係邊位

本身想估中村倫也
大貧窮得返4.8
大貧窮得返4.8

4.4->4.8 暴升架啦
大貧窮得返4.8

富士開返呢檔都唔知諗乜
大貧窮得返4.8

富士開返呢檔都唔知諗乜

月九又死 木10又死 日九又炮灰
不如考慮學atv咁重播以前D劇算啦
江角真紀子藝能界引退

http://www.nikkansports.com/entertainment/news/1769176.html

庶務二課正式收工

吉高著得好好睇
大貧窮得返4.8

富士開返呢檔都唔知諗乜

月九又死 木10又死 日九又炮灰
不如考慮學atv咁重播以前D劇算啦

吉高著得好好睇

佢身型著衫幾好睇
a life

真係有米
26歲美、韓混血女星水原希子,獲香港旅遊發展局邀請擔任香港觀光親善大使,希子今日在東京出席記者會為香港宣傳,身穿七彩露背裙的她,自言來港超過10次以上,稱得是香港通,發展局更封她為星級香港迷。 

希子大讚香港是一個浪漫的地方,又大讚香港美食,最初來港時吃皮蛋粥大叫好味,所以每次到香港,早餐必定是皮蛋粥。她又自爆最鍾意王家衛的作品,深深被他的電影吸引。她最近更識咗好多香港朋友,一齊去酒吧,坐船出海到小島享受香港大自然的一面。希子擔任香港觀光大使後,將為香港展開一連串宣傳活動。
[url] http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170123/mobile/bkn-20170123122418971-0123_00862_001.html[/url]
26歲美、韓混血女星水原希子,獲香港旅遊發展局邀請擔任香港觀光親善大使,希子今日在東京出席記者會為香港宣傳,身穿七彩露背裙的她,自言來港超過10次以上,稱得是香港通,發展局更封她為星級香港迷。 

希子大讚香港是一個浪漫的地方,又大讚香港美食,最初來港時吃皮蛋粥大叫好味,所以每次到香港,早餐必定是皮蛋粥。她又自爆最鍾意王家衛的作品,深深被他的電影吸引。她最近更識咗好多香港朋友,一齊去酒吧,坐船出海到小島享受香港大自然的一面。希子擔任香港觀光大使後,將為香港展開一連串宣傳活動。
 http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170123/mobile/bkn-20170123122418971-0123_00862_001.html

肯食皮蛋

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170123/mobile/bkn-20170123122418971-0123_00862_001.html

肯食皮蛋

水原希子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞