2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike

坂口同Miwa襯D

巨人同小矮人

套有d韓劇感覺

但d人靚仔靚女好多

坂口同Miwa襯D

巨人同小矮人

套有d韓劇感覺

但d人靚仔靚女好多

韓劇叫春都唔會好似呢套咁有意思掛
江角真紀子藝能界引退

http://www.nikkansports.com/entertainment/news/1769176.html

原來佢都50
26歲美、韓混血女星水原希子,獲香港旅遊發展局邀請擔任香港觀光親善大使,希子今日在東京出席記者會為香港宣傳,身穿七彩露背裙的她,自言來港超過10次以上,稱得是香港通,發展局更封她為星級香港迷。 

希子大讚香港是一個浪漫的地方,又大讚香港美食,最初來港時吃皮蛋粥大叫好味,所以每次到香港,早餐必定是皮蛋粥。她又自爆最鍾意王家衛的作品,深深被他的電影吸引。她最近更識咗好多香港朋友,一齊去酒吧,坐船出海到小島享受香港大自然的一面。希子擔任香港觀光大使後,將為香港展開一連串宣傳活動。
 http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170123/mobile/bkn-20170123122418971-0123_00862_001.html

希子好正

又係屎忽

邊套劇

人渣的本願

漫畫改編 同時間都出埋動畫版

邊套劇

人渣的本願

睇過下唔明做乜鳩

又係屎忽

有無比過屎忽我地睇
隊長系列
https://www.facebook.com/hotjpdrama/posts/1249099778479322

下邊CM有人話福士同能年似

ALIFE 第二集保持到水準

小5要識呢D題目

小5要識呢D題目

差唔多吧?我印象中小五定小六已學代數

小5要識呢D題目

差唔多吧?我印象中小五定小六已學代數

佢唔用代數解法 可能呢個topic係教代數之前一個
睇緊突然結婚

鋪天蓋地咁宣傳

鋪天蓋地咁宣傳

得一張相唔叫鋪天蓋地掛,日劇不嬲係車站d 地方都有宣傳
alife 講人個part好過 doctor-x

邊套劇

人渣的本願

睇過下唔明做乜鳩

男女主當對方係自己另外鍾意既人
26歲美、韓混血女星水原希子,獲香港旅遊發展局邀請擔任香港觀光親善大使,希子今日在東京出席記者會為香港宣傳,身穿七彩露背裙的她,自言來港超過10次以上,稱得是香港通,發展局更封她為星級香港迷。 

希子大讚香港是一個浪漫的地方,又大讚香港美食,最初來港時吃皮蛋粥大叫好味,所以每次到香港,早餐必定是皮蛋粥。她又自爆最鍾意王家衛的作品,深深被他的電影吸引。她最近更識咗好多香港朋友,一齊去酒吧,坐船出海到小島享受香港大自然的一面。希子擔任香港觀光大使後,將為香港展開一連串宣傳活動。
 http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170123/mobile/bkn-20170123122418971-0123_00862_001.html

希子好正

藝人黎講好似佢係黎得最多
之前exile做觀光大使黎左幾日之後就冇哂聲氣
請問呢,石田百合子有隻望落去好嬲既貓係咩品種?

鋪天蓋地咁宣傳

得一張相唔叫鋪天蓋地掛,日劇不嬲係車站d 地方都有宣傳

成個澀谷站10幾條柱 同樣既d gif圖同步咁郁 好撚正
有無人睇視覺偵探?
有無人睇視覺偵探?

SP睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞