2017年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
樂園黑到就黎唔敢睇

疑問都愈來愈多

會唔會係阿妹錯手錯左失憶,老豆頂
松重同遠藤叔二揀一唔識揀

套野玩梗好好笑
同埋佢又串啲人亂咁吹水

重要係假中有真..........入邊提到重版出來

套野玩梗好好笑
同埋佢又串啲人亂咁吹水

重要係假中有真..........入邊提到重版出來

d假劇名又講到真真地咁

套野玩梗好好笑
同埋佢又串啲人亂咁吹水

明明兩個無野 死都要話人不和

開埋名串cyzo

條女明裝佢彈弓
呃佢話廿二歲 上完床再放相上twitter

好多人都話佢唔啱,今次事件上佢冇唔啱既,死性不改俾人過咗棟,只可以講ざまあみろ

今次應該可以順便收山返老家做和尚

London hearts有冇特別企劃

遲下咪又幫佢洗底,搞下咩整人
日暮旅人 11.2%
啊 LIFE 14.7%
木村第二回 14.7%(+0.5)
仲未上到15
仲未上到15

算好架啦 如果一跌記者大把野寫
對上一套第2集唔洗直插已經係priceless
仲未上到15

算好架啦 如果一跌記者大把野寫
對上一套第2集唔洗直插已經係priceless

咁呢套又唔差既 第一集睇完起碼都想追
只係唔知佢條主線係做乜
樂園黑到就黎唔敢睇

疑問都愈來愈多

我都估老豆為左個妹建造‘樂園’ 所以家姐先要死
睇完四重奏第一集覺得唔錯
開頭仲驚會悶

疑問都愈來愈多

另外禁錮果度係做咩
「下剋上受験」第2話視聴率は10・6% 3ポイントの微減

對面播緊千與千尋都有咁高

疑問都愈來愈多

另外禁錮果度係做咩

好難估
上集尾又講死左個細佬去開兒童相談所
「下剋上受験」第2話視聴率は10・6% 3ポイントの微減

對面播緊千與千尋都有咁高

企得穩
堤真一主演「スーパーサラリーマン左江内氏」第2話9・6% 初回から3・3ポイント下降 

「べっぴんさん」自己最高更新!第90話で22・5%を記録 週平均も自己ベスト

班c9鐘意睇老母教女
仲未上到15

唔跌算好...

疑問都愈來愈多

另外禁錮果度係做咩

會唔會係家姐細個個時既遭遇

有冇人估到係邊位

另外禁錮果度係做咩

好難估
上集尾又講死左個細佬去開兒童相談所

開左幾條線出黎
奪愛之冬OP首歌有驚喜
原來係Aimer

同好
有冇人買左飛遲啲去睇佢?
新人留名 覺得A life有少少悶,可能睇多幾集會好啲。 我覺得下剋上考試好睇,輕輕鬆鬆咁就一集 Btw 可唔可以比好少少嘅劇本比菜菜子拍啊 好想繼續睇佢做戲啊!!佢其實好好戲架

利申:好鍾意菜菜子
新人留名 覺得A life有少少悶,可能睇多幾集會好啲。 我覺得下剋上考試好睇,輕輕鬆鬆咁就一集 Btw 可唔可以比好少少嘅劇本比菜菜子拍啊 好想繼續睇佢做戲啊!!佢其實好好戲架

利申:好鍾意菜菜子

上季套砂之塔唔錯 做得幾好
前季套垃圾真係黑歷史黎

坂口同Miwa襯D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞