[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike

咁Hyuna帶左7年tim 都帶唔起
呢個唔係公司問題咩 都唔關個成員帶唔帶事

如果choa無收到佢澄清好正常,佢都唔想比人話無活動但照有錢袋
但今次雪炫又出事 公司係咪唔好比佢上綜藝好d

唔怪得之前有不和choa傳聞

所以有啲人就話如果choa 有得分 就唔洗咁提子雪炫

無論做幾多野都唔及佢一個job

咁熟眼既,CHOA係綜藝節目開玩笑咁講,有人認真左

係咪要學RV唔出聲被人屌先最好

其實唔出奇

一隊野
梗有人搵多好多

好似missa 咁
其他人 究竟要做幾多job 先夠秀智一套戲既收入
姜成勳真係好型,唱歌又勁

多謝
其實我覺得成隊好難揀本命,當初都係因為佢唱歌好聽吸引到我最中意佢

多謝
其實我覺得成隊好難揀本命,當初都係因為佢唱歌好聽吸引到我最中意佢

姜成勳把聲真係好靚

多謝

但係佢唱成半首歌咁滯lol

多謝

我覺得係大半首 不過以前都已經係姜成勳唱得偏多,依家仲要冇左高志溶唱
three words在德啲part

多謝

我覺得係大半首 不過以前都已經係姜成勳唱得偏多,依家仲要冇左高志溶唱

四秒
本來我都係成勳本命,但係追番殷隊長既綜藝又越黎越中意佢
分part方面....初丁有講過佢地係唔會侵犯主唱既領域希望在德20週年既碟可以唱多幾part la

多謝

四秒
分part方面....初丁有講過佢地係唔會侵犯主唱既領域希望在德20週年既碟可以唱多幾part la

我諗都冇乜人介意佢地part多少
接近40仲又跳又唱,敬業

btw,呢個POST都幾多人名會員

四秒

我諗起season greeting入面忙內話如果ksh仲想要part嘅話可以比埋佢唱

其實唔出奇

一隊野
梗有人搵多好多

好似missa 咁
其他人 究竟要做幾多job 先夠秀智一套戲既收入

有太多 XX與朋友們/伴舞們...
[MV] RAIN(비) _ The Best Present(최고의 선물) ((Prod. By PSY)
https://www.youtube.com/watch?v=_s5JQkJ6t6I
把便利店掏空吧哩個節目好高鈉喎

韓國d腦殘fans真係好撚煩

其實都唔算D咩大件事
人地合約點分錢關fans咩事
韓國fans真係堅多弱智

個問題應該係seoulhyun同choa講啲嘢唔同吧

Agger
佢地無溝通過架咩
口供唔一致

fnc鍾意幫aoa炒新聞嘛, 逆向宣傳

不過睇完佢地整嘢食 想真係食 Kangta真係核NoJam
無知一問 點解係youtube golden dose award d片分左兩日既 有d 13有d 14
無知一問 點解係youtube golden dose award d片分左兩日既 有d 13有d 14

因為真係分左2日搞
13音源部 14唱片部

因為真係分左2日搞
13音源部 14唱片部

黑粉同twice d片既點擊完爆其他團

不過睇完佢地整嘢食 想真係食 Kangta真係核NoJam

安理事o個幾個gag真係打冷震

個pasta堅想食
[MV] RAIN(비) _ The Best Present(최고의 선물) ((Prod. By PSY)
https://www.youtube.com/watch?v=_s5JQkJ6t6I

佢跳舞真係好好睇

佢跳舞真係好好睇

唔知點解有d似jyp

佢跳舞真係好好睇

唔知點解有d似jyp

咁以前話哂JYP出身嘛
但我覺得首歌幾正 舒舒服服
家下melon空䧏9位
Vixx 首chained up係幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞