[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike

性感風賣長腿而家好似全滅

nine muses rainbow

rainbow滅左啦wo,as收左皮,nine muses長期上唔到位
都真係諗唔到仲有邊隊

我就係講緊我最記得呢2隊已經收皮 明明個個都身材正

pledis hea9黎搞AS
而家剩係捧OC同17
啲成員個個都心淡走得既都走曬
真係火都黎埋
成隊咁正唔諗下點幫佢地發展
反而放佢地入雪櫃

性感風賣長腿而家好似全滅

nine muses rainbow

rainbow滅左啦wo,as收左皮,nine muses長期上唔到位
都真係諗唔到仲有邊隊

Nine muses 得番五條友
所以話改名唔應該加人數入去
Bestie 點睇

pledis hea9黎搞AS
而家剩係捧OC同17
啲成員個個都心淡走得既都走曬
真係火都黎埋
成隊咁正唔諗下點幫佢地發展
反而放佢地入雪櫃

AS後期d歌跳埋鋼管都上唔到
無左嘉熙都已經唔同左

其實first love好聽

你一係轉人dup本宣傳
一係唔轉食老本
又要轉人又要慳錢
As oc mv全部廠景

其實first love好聽

你一係轉人dup本宣傳
一係唔轉食老本
又要轉人又要慳錢
As oc mv全部廠景

當初點估到OC會跑得出…不過又係突然收左皮,你話剩番OC但其實佢地14年後都已經無出歌

AS忙內其實18般武勢,浪費左

Oc 跑得出係因為當時冇乜搞怪風既女團 最多得Crayon Pop 有新鮮感
而且有最完美既配搭 一個唱歌一個跳舞一個綜藝 不過p社冇錢俾佢地CB

當初點估到OC會跑得出…不過又係突然收左皮,你話剩番OC但其實佢地14年後都已經無出歌

AS忙內其實18般武勢,浪費左

Oc 跑得出係因為當時冇乜搞怪風既女團 最多得Crayon Pop 有新鮮感
而且有最完美既配搭 一個唱歌一個跳舞一個綜藝 不過p社冇錢俾佢地CB

我覺得真係公司問題,唔識run女團,17
賺到錢都唔打算幫as出歌,而家狀態係個個等約滿
所以p社黎緊隊咩girls我都唔睇好

Pristin如果Pledis生生性性唔好又加又減應該都ok?
101入唔到IOI都有四個係有人氣嘅
但佢地整體又無AS咁正
睇下會唔會有Woozi作曲carry佢地啦

Pristin如果Pledis生生性性唔好又加又減應該都ok?
但佢地整體又無AS咁正

已經一個人carry左隊17 仲要carry多隊

但佢地整體又無AS咁正

其實佢地應該都係走17個隻食自己創作型路線
未正式出道已經有4首自作曲
(舞唔sure係咪自己排 但隊長娜英有一定編舞能力)

sistar好屈機

等續約

SISTAR同其他個啲團爭好遠啦

話哂音源女王 係FANS基數唔太勁
養起starship 唔係何來芒叉同宇少

Sistar

等續約

SISTAR同其他個啲團爭好遠啦

話哂音源女王 係FANS基數唔太勁
養起starship 唔係何來芒叉同宇少

Sistar

想睇佢地演唱會

其實佢地應該都係走17個隻食自己創作型路線
未正式出道已經有4首自作曲
(舞唔sure係咪自己排 但隊長娜英有一定編舞能力)

邊個carry左17?
鬼仔?

最矮果個啊 17 d歌都係佢寫

winner 南太鉉都係做番自己姐
今日聽日Golden Disk Awards
冇人提
今次april首歌唔錯 但點解冇上齊啲音樂節目
定係一直都係咁

小弟開咗個 APRIL post,歡迎各位菠蘿入黎傾吓
https://lihkg.com/thread/78799/page/1
冇人提

今日大賞都應該係twice架喇
等睇聽日唱片大賞
冇人提

等睇聽日唱片大賞

如果計最高銷量個張碟就應該係bts攞既
但...等睇世界大戰
冇人提

等睇聽日唱片大賞

但...等睇世界大戰

數據嘅野可以點大戰
冇人提

等睇聽日唱片大賞

但...等睇世界大戰

數據嘅野可以點大戰

因為唔知點計exo銷量
又中版韓版又後續咁
冇人提

等睇聽日唱片大賞

但...等睇世界大戰

數據嘅野可以點大戰

因為唔知點計exo銷量
又中版韓版又後續咁

某種計法bts多啲
某種計法exo多啲

數據嘅野可以點大戰

因為唔知點計exo銷量
又中版韓版又後續咁

某種計法bts多啲
某種計法exo多啲

如果真係睇數據俾 就冇咁多世界大戰啦
又諗返起造馬俾BP拎mma新人奬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞