[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
呢隊咩黎

同問 有個好似好得

有個big係心口個個幾正 我初頭仲諗緊dancer咁撚靚既 點知之後有份唱

我都係睇中佢
呢隊咩黎

同問 有個好似好得

有個big係心口個個幾正 我初頭仲諗緊dancer咁撚靚既 點知之後有份唱

好似係brave girls
呢隊咩黎

同問 有個好似好得

hello venus

hello venus

hello venus黎架咩 我一個都認唔到既

佢個韓文名咁打嫁炸
唔知有無睇錯
利申唔識隊野啲人

hello venus

佢個韓文名咁打嫁炸
唔知有無睇錯
利申唔識隊野啲人

Brave Girls嚟吖嘛
係咪得我一個覺得岩岩Punch x Silento個stage 幾好

hello venus

佢個韓文名咁打嫁炸
唔知有無睇錯
利申唔識隊野啲人

Brave Girls嚟吖嘛

咁應該係我睇錯
係咪得我一個覺得岩岩Punch x Silento個stage 幾好

見到係仔就MUTE左無聽

話時話PUNCH 同另外一個女歌手同名

Yes

Yes

咁我鐘意女PUNCH 多D
幾時聽張基河與臉孔們啲音樂 都覺得真係好獨特

MV仲獨特
岩岩有個鏡頭係咪有情黎

係 扮Bobby Rap

唔想咁講,但因為傷左再扮,好鬼正

係 雖然咁講好似有啲衰但好搞笑
https://youtu.be/2XGOT6-0Lyo

想問下啱啱有big喺心口條女叫咩名

MV仲獨特

佢個髮型又係
泰妍

塊面做乜紅到咁
LIVE

Yuju係幾好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞